مطالب مرتبط:
اوقات شرعی بوکان امروز یکشنبه 14 دی 1404 (4 ژانویهٔ 2026) - زمان دقیق اذان
وزیر ارتباطات: سیم کارت سفید پاک کردن صورت مساله است
توضیحات جدید وزیر ارتباطات درخصوص سیم کارت های سفید
وقتی طمع، درختان گز دریاچه ارومیه را تهدید می کند؛ دو متخلف دستگیر شدند
توضیحات جدید وزیر ارتباطات درخصوص سیم کارت های سفید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 دی 1404 ساعت 16:452026-01-04اقتصادي

تعزیر سیم کش متخلف در بوکان


سیم کش متخلف برای تقلب در ارائه خدمات سیم کشی ساختمان به پرداخت یک میلیارد و 500 میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.

- به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ حسین نجف زاده گفت: پرونده سیم کش متخلف برای تقلب در ارائه خدمات سیم کشی ساختمان با استفاده از سیم برق غیر استاندارد در سیم کشی به میزان 300 میلیون ریال در شعبه دوم بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان بوکان رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی افزود:شعبه رسیدگی کننده با بررسی پرونده و ارائه نکردن اسناد و دلایل قانونی، تخلف انتسابی را محرز و متخلف را علاوه بر پرداخت 300 میلیون ریال به عنوان جبران خسارت در حق شاکی خصوصی به پرداخت یک میلیارد و 500 میلیون ریال جریمه نقدی معادل پنج برابر میزان تخلف محکوم کرد.

نجف زاده گفت: بازرسان اتاق اصناف شهرستان بوکان گزارش تخلف را در پی شکایت شاکی خصوصی و در بازرسی از واحد خدمات سیم کشی کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.


برچسب ها: تخلف - آذربایجان غربی - تعزیرات حکومتی - سیم کشی - میلیون - ارائه خدمات - متخلف
آخرین اخبار سرویس:

تعزیر سیم کش متخلف در بوکان

تعزیر سیم کش متخلف در بوکان