مطالب مرتبط:
این تیپ های شخصیتی هرگز ثروتمند نمی شوند! /فیلم
فیلم: معاون وزیر ورزش: آرامش کشور حاصل جانفشانی ایثارگران است
اعتبار کالا برگ برای 86 میلیون ایرانی شارژ شده است/ ارز ترجیحی حذف نشده است+ فیلم
فیلم/ شوخی جالب علی خسروی با قانون آفساید
نازکا C2؛ ابرخودروی ب ام و که هرگز به تولید انبوه نرسید (+فیلم و عکس)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 دی 1404 ساعت 15:152026-01-05فرهنگي

موفقیت های پیاپی فیلم تازه لئوناردو دی کاپریو


فیلم «نبرد پشت نبرد» با محوریت سیاست های رادیکال، در سی ویکمین دوره جوایز انتخاب منتقدان (Critics Choice)، عنوان بهترین فیلم را از آن خود کرد.

- فیلم نبرد پشت نبرد با محوریت سیاست های رادیکال، در سی ویکمین دوره جوایز انتخاب منتقدان (Critics Choice)، عنوان بهترین فیلم را از آن خود کرد.

این فیلم همچنین دو جایزه مهم دیگر، بهترین کارگردانی و بهترین فیلمنامه اقتباسی را برای پل توماس اندرسن به دست آورد و یک قدم دیگر به جایزه اسکار نزدیک شد.

  در سی ویکمین دوره جوایز انتخاب منتقدان ، فیلم نبرد پشت نبرد ساخته پل توماس اندرسن عنوان بهترین فیلم سال را به دست آورد و هم زمان جوایز مهم کارگردانی و فیلمنامه اقتباسی را نیز کسب کرد.

به گزارش ایسنا، فیلم نبرد پشت نبرد با محوریت سیاست های رادیکال، در سی ویکمین دوره جوایز انتخاب منتقدان (Critics Choice)، عنوان بهترین فیلم را از آن خود کرد.

این فیلم همچنین دو جایزه مهم دیگر، بهترین کارگردانی و بهترین فیلمنامه اقتباسی را برای پل توماس اندرسن به دست آورد و یک قدم دیگر به جایزه اسکار نزدیک شد.

  فیلم فرانکشتاین به کارگردانی گیرمو دل تورو و فیلم گناهکاران نیز هرکدام با چهار جایزه در صدر برندگان قرار گرفتند.


برچسب ها: جوایز انتخاب منتقدان - بهترین فیلم - فیلم - بهترین - نبرد - منتقدان - جوایز
آخرین اخبار سرویس:

موفقیت های پیاپی فیلم تازه لئوناردو دی کاپریو

موفقیت های پیاپی فیلم تازه لئوناردو دی کاپریو