|
| شنبه، 13 دی 1404 ساعت 00:102026-01-02سياسي
یکی از عناصر گروهک تروریستی که با حمل یک نارنجک قصد کشته سازی از اغتشاشات را داشت، نارنجک در دستانش منفجر و موجب فوت وی شد.
- به گزارش جماران؛ به نقل از میزان، شورای تامین استان قم اعلام کرد: در پی اغتشاشات روز جاری که باعث ایجاد اختلال در نظم عمومی برای مردم شریف قم شده بود، یکی از عناصر گروهک تروریستی که با حمل یک نارنجک قصد کشته سازی از اغتشاشات را داشت، نارنجک در دستانش منفجر و موجب فوت وی شد.
هویت نامبرده شناسایی سده که گزارش تکمیلی متعاقباً به اطلاع مردم عزیز خواهد رسید.
برچسب ها: گروهک تروریستی -
شورای تامین استان -
نارنجک -
اغتشاشات -
تروریستی -
شورای تامین -
کشته سازی |
آخرین اخبار سرویس:
|
بیانیه شورای تامین استان قم در پی حوادث امروز/ یکی از عناصر گروهک تروریستی که نارنجک حمل می کرد منفجر و کشته شد
بیانیه شورای تامین استان قم در پی حوادث امروز/ یکی از عناصر گروهک تروریستی که نارنجک حمل می کرد منفجر و کشته شد
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.