مطالب مرتبط:
راهپیمایی محکومیت اغتشاگران در 41 شهر و 100 روستای استان بوشهر
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان: رشد مناسب حیات وحش در مناطق حفاظت شده همدان
مدیرکل صمت استان: انتظارات تورمی، کشتار مرغ را در خراسان رضوی سه برابر کرد
آغاز ثبت نام از داوطلبان «شورا های اسلامی شهر» سال 1405
آغاز ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا های اسلامی در لرستان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 دی 1404 ساعت 00:402026-01-11اجتماعي

مدیرکل ثبت احوال استان: ثبت احوال در لرستان 100 سال قدمت دارد


ثبت احوال در استان 100 سال قدمت دارد.

- ایسنا/لرستان مدیرکل ثبت احوال لرستان گفت: ثبت احوال در استان 100 سال قدمت دارد.

فریبرز امیری پریان در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: سال 1297 شروع فعالیت ثبت احوال در کشور محسوب می شود و در سال های آغازین قرن دوم فعالیت این سازمان هستیم.

وی خاطرنشان کرد: قبل از آن ثبت احوال رسمیت نداشت به طوری که تولدها در حاشیه کتاب های مذهبی و فوت ها در سنگ قبرها ثبت می شد.

مدیرکل ثبت احوال لرستان اضافه کرد: اولین شناسنامه به نام فاطمه ایرانی با شماره شناسنامه 1 در تهران ثبت شد و ثبت احوال لرستان نیز از 1305 آغاز یه فعالیت کرده یعنی حدود 100 سال قدمت دارد.

امیری پریان بیان کرد: ثبت احوال اول در شهرستان خرم آباد، بروجرد و الیگودرز افتتاح شد و تا قبل از انقلاب در همین سه شهر فعالیت داشت و بعد از پیروزی انقلاب به سرعت خدمات ثبت احوال گسترش پیدا کرد.

وی ادامه داد: در حال حاضر 18 اداره تابعه و یک اداره کل و علاوه بر آن 60 دفتر پیشخوان در استان خدمات را به مردم ارائه می دهند و از 29 نقطه استان به صورت برخط با زیرساخت مناسب اطلاعات وقایع حیاتی مردم را به پایگاه جمعیتی کشور منتقل می کنیم.

مدیرکل ثبت احوال لرستان تصریح کرد: علاوه بر آن در 5 نقطه بیمارستان و آرامستان نیز خدمات سریع و روانی را به مردم ارائه می دهیم.


برچسب ها: ثبت احوال - احوال - لرستان - فعالیت - مدیرکل - قدمت - شناسنامه
آخرین اخبار سرویس:

مدیرکل ثبت احوال استان: ثبت احوال در لرستان 100 سال قدمت دارد

مدیرکل ثبت احوال استان: ثبت احوال در لرستان 100 سال قدمت دارد