مطالب مرتبط:
حقوق های پایین در بودجه سال آینده تا 40 درصد افزایش می یابد
نایب رییس مجلس: حقوق ها در سال آینده تا 50 درصد افزایش می یابد
آغاز کارزار تعیین مزد از دو هفته دیگر | دو معیار کارگران برای تعیین دستمزد سال آینده چیست؟
خبر خوش برای افزایش حقوق ها؛ حقوق ها در سال آینده تا 50 درصد افزایش می یابد
آینده نوار غزه در سال 2026 به کدام سمت می رود؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 دی 1404 ساعت 17:452026-01-13سياسي

تمدید اعتبار مجوزهای افتا تا پایان فروردین ماه سال آینده


رییس مرکز مدیریت راهبردی افتای ریاست جمهوری امروز اعلام کرد: مجوزهای افتایی که هم اکنون در اختیار شرکت های تولید کننده محصولات و ارائه دهندگان خدمات افتایی قرار دارد تا پایان فروردین به صورت خودکار تمدید می شود.

- رییس مرکز مدیریت راهبردی افتای ریاست جمهوری امروز اعلام کرد: مجوزهای افتایی که هم اکنون در اختیار شرکت های تولید کننده محصولات و ارائه دهندگان خدمات افتایی قرار دارد تا پایان فروردین به صورت خودکار تمدید می شود.

به گزارش ایسنا، علی نوروززاده که در مراسم افتتاحیه نمایشگاه دستاوردهای شرکت های دارای مجوز افتا و همایش امنیت سایبری در سومین روز رویداد هفته ملی امنیت فناوری اطلاعات، سخن می گفت افزود: برای سرعت بخشی به فعالیت شرکت های فعال در صنعت داخلی افتا، مجوز آن گروه از این شرکت ها که تا ابتدای دی ماه اعتبار دارد بصورت خودکار و بدون نیاز به درخواست آنان، تا پایان فروردین 1405 دارای اعتبار است و تمدید می شود.

وی گفت: علت اصلی و مهم اتخاذ چنین رویه ای، آن است که شرکت های فعال در صنعت افتا در پایان سال، دغدغه های فراوانی دارند و مرکز افتا با تمدید خودکار مجوزهای آنان، قصد حمایت و کمک به کسب و کار بخش خصوصی دارد.


برچسب ها: شرکت ها - ریاست جمهوری - فروردین - تولید کننده - شرکت - مجوز - خودکار
آخرین اخبار سرویس:

تمدید اعتبار مجوزهای افتا تا پایان فروردین ماه سال آینده

تمدید اعتبار مجوزهای افتا تا پایان فروردین ماه سال آینده