مطالب مرتبط:
17 هزار فرصت شغلی جدید در کرمانشاه؛ اعلام معاون اشتغال ایرنا
بانک ملی ایران، ستون مالی رونق تولید و اشتغال پایدار در کشور
مطبوعات یکم دیماه خراسان رضوی/اشتغال نابسامان استان!
تصاویر/ آیین تکریم و معارفه امام جمعه بخش قلعه قاضی
بانک ملی ایران در صدر حمایت از اشتغال و تولید به پشتوانه سرمایه 420 همتی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 دی 1404 ساعت 13:102025-12-22اقتصادي

افزوده شدن بخش ویژه کارفرمایان به سامانه اشتغال بهزیستی


رییس مرکز توسعه کارآفرینی و اشتغال بهزیستی از توسعه برنامه هایی چون ایجاد خوشه های محلی و صنعتی و اتصال مشاغل خانگی به زنجیره تأمین خبر داد و گفت: - به گزارش خبرگزاری صدا و سیم ا، آرزو ذکایی فر با اشاره به رویکرد فرایندمحور سامانه اشتغال بهزیستی گفت: این سامانه برای نخستین بار براساس نیاز واقعی مددجویان طراحی شده و از مرحله شناسایی و ارزیابی آغاز و تا اتصال به الگوهای اشتغال و پشتیبانی پس از اشتغال ادامه می یابد.

به گفته وی، این سامانه به عنوان یک پایگاه اطلاعاتی جامع، وضعیت شغلی تمامی مددجویان 18 تا 65 سال را در بخش های دولتی و غیردولتی پوشش می دهد.

وی افزود: تمامی پرونده های مددجویان تحت پوشش مراکز غیردولتی و مراکز مثبت زندگی وارد سامانه شده و در مرحله بعد، پرونده های بخش دولتی نیز توسط مددکاران بارگذاری خواهد شد تا همه مددجویان دست کم یک بار از نظر وضعیت شغلی ارزیابی شوند.

رییس مرکز توسعه کارآفرینی و اشتغال بهزیستی از برنامه هایی همچون ایجاد خوشه های محلی و صنعتی و اتصال مشاغل خانگی به شبکه تأمین، فروش و عرضه به عنوان بخشی از طرح های امسال یاد کرد.

او در پایان گفت: یکی از مزیت های مهم سامانه، امکان دسترسی آنلاین و گسترده برای کارفرمایان است؛ سیاست گذاران و کارشناسان استانی می توانند به سرعت افراد مناسب را غربال و به


برچسب ها: مددجویان - اشتغال - سامانه - بهزیستی - دولتی - وضعیت شغلی - مراکز مثبت زندگی
آخرین اخبار سرویس:

افزوده شدن بخش ویژه کارفرمایان به سامانه اشتغال بهزیستی

افزوده شدن بخش ویژه کارفرمایان به سامانه اشتغال بهزیستی