مطالب مرتبط:
آیا وام ازدواج و فرزندآوری از بودجه 1405 حذف شده است؟
پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری در هاله ای از ابهام / بودجه 1405 و زنگ خطر برای جوانان
فاجعه: وام ازدواج از لایحه بودجه 1405 حذف شد!
پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری در هاله ای از ابهام / بودجه 1405 و زنگ خطر برای جوانان
حذف وام ازدواج از لایحه بودجه 1405
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 دی 1404 ساعت 11:002025-12-28سياسي

تاجگردون: وام ازدواج و فرزندآوری در بودجه حذف نشده است


رییس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 1405 در واکنش به انتشار اخباری درباره حذف وام ازدواج و فرزندآوری در بودجه گفت که دولت سهمی برای تسهیلات تکلیفی و اشتغالزایی و حمایتی در بودجه سال آینده دیده است.

- تاجگردون: وام ازدواج و فرزندآوری در بودجه حذف نشده است رییس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 1405 در واکنش به انتشار اخباری درباره حذف وام ازدواج و فرزندآوری در بودجه گفت که دولت سهمی برای تسهیلات تکلیفی و اشتغالزایی و حمایتی در بودجه سال آینده دیده است.

به گزارش ایسنا، غلامرضا تاجگردون رییس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 1405 درباره اینکه آیا در بودجه سال 1405 تسهیلات تکلیفی و استغالزایی و همچنین حمایتی دیده شده است، گفت: اعدادی در این بخش ها پیش بینی شده، اما فعلاً در مرحله بررسی های کلان هستیم.

وی ادامه داد: زمانی که وارد بررسی جزییات شویم، هر کدام از این الزامات به صورت جداگانه بررسی خواهد شد؛ از جمله اعداد مربوط به وام های قرض الحسنه و الزامات بانک ها که متناسب با آن ها تصمیم گیری می شود.

بنابراین باید تاکید کنم دولت سهمی برای تسهیلات تکلیفی و اشتغالزایی و حمایتی در بودجه سال آینده دیده است.

رییس کمیسیون تلفیق همچنین با اشاره به جلسات این کمیسیون برای بررسی کلیات لایحه بودجه سال آینده، گفت: روز گذشته جلسه رسمی کمیسیون تلفیق برگزار شد.


برچسب ها: بودجه - تسهیلات تکلیفی - کمیسیون تلفیق - فرزندآوری - رییس کمیسیون - لایحه بودجه - ازدواج
آخرین اخبار سرویس:

تاجگردون: وام ازدواج و فرزندآوری در بودجه حذف نشده است

تاجگردون: وام ازدواج و فرزندآوری در بودجه حذف نشده است