مطالب مرتبط:
بارندگی سیل آسا به هزارو 500 هکتار از اراضی کشاورزی گتوند خسارت زد
ااختصاص 4603 هکتار از اراضی لرستان به کشت کلزا
اختصاص 4603 هکتار از اراضی لرستان به کشت کلزا
9 هزار هکتار آب بندان پشتوانه راهبردی کشاورزی استان گیلان
اختلال گسترده در اینترنت اراضی اشغالی؛ حمله سایبری علت اختلال
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 دی 1404 ساعت 09:252025-12-31اقتصادي

ساماندهی 27 هزار هکتار از اراضی کشاورزی لرستان


مدیر امور اراضی لرستان از ابلاغ نقشه نهایی 54 پلاک در سه ماهه سوم سال در چهارچوب کمیسیون رفع تداخلات در سطح بیش از 27 هزار هکتار خبر داد.

- مدیر امور اراضی لرستان از ابلاغ نقشه نهایی 54 پلاک در سه ماهه سوم سال در چهارچوب کمیسیون رفع تداخلات در سطح بیش از 27 هزار هکتار خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان ،  مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: در سه ماهه سوم سال در چهارچوب کمیسیون رفع تداخلات نقشه نهایی بیش از 27 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان ابلاغ شد.

 علی کردعلیوند افزود: ابلاغ نقشه نهایی پلاک رفع تداخل شده، تنها یک اقدام فنی نیست، بلکه نمادی از پیشرفت نظام مند در مدیریت زمین، شفاف سازی حقوق مالکیت، و تقویت زیرساخت های کشاورزی و منابع طبیعی کشور است.

با ادامه این روند، انتظار می رود بخش قابل توجهی از اختلافات اراضی در کشور پایان یافته و مسیر توسعه پایدار در بخش کشاورزی هموارتر شود.

مدیر امور اراضی لرستان اظهار کرد: رفع تداخلات یکی از موضوعات محوری در حوزه ساماندهی مالکیت اراضی کشور است.

با ابلاغ نقشه نهایی این پلاک ها، یک گام مهم در جهت تثبیت مالکیت قانونی و حمایت از کشاورزان واقعی برداشته می شود این مسیر ادامه دارد و به زودی شاهد ابلاغ نقشه های نهایی برای پلاک های بیشتری خواهیم بود.


برچسب ها: مدیر امور اراضی - رفع تداخل - رفع تداخلات - لرستان - اراضی - امور اراضی - کشاورزی
آخرین اخبار سرویس:

ساماندهی 27 هزار هکتار از اراضی کشاورزی لرستان

ساماندهی 27 هزار هکتار از اراضی کشاورزی لرستان