مطالب مرتبط:
نمایش 1800 اثر باستانی مصر در موزه ملی اسکندریه (فیلم)
«ابرسِج» در مسیر ثبت «روستای ملی نمدبافی»
محوطه ثبت جهانی در آستانه خطر خروج از فهرست یونسکو! در پی موافقت شورای فنی استان با زیرگذر شوش رخ می دهد + تصاویر
آرامستان ابن بابویه در خطر است؛ سنگ های تاریخی نابود می شوند و ثبت ملی بی تأثیر است
پزشک مرتبط با مرگ متیو پری بر اثر کتامین به 8 ماه حبس خانگی محکوم شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 دی 1404 ساعت 16:252025-12-22فرهنگي

ثبت 70 اثر جدید از لرستان در ثبت فهرست ملی


امسال 70 اثر از استان آماده سازی و جهت بررسی و ثبت نهایی به دبیرخانه شورای ثبت کشور در تهران ارسال شده اند.

- مدیرکل میراث فرهنگی لرستان گفت:امسال 70 اثر از استان آماده سازی و جهت بررسی و ثبت نهایی به دبیرخانه شورای ثبت کشور در تهران ارسال شده اند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، عطا حسن پور با اشاره به ثبت 2 هزارو 795 اثر از استان در فهرست آثار ملی کشور افزود: این تعداد شامل 75 اثر طبیعی، 56 اثر منقول، 2490 اثر غیرمنقول و 174 اثر ناملموس (معنوی) است که آثار معنوی به صورت مشترک با دیگر استان ها ثبت شده اند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان با اشاره به ارسال و  آماده سازی و 70 اثر از استان  در سال جهت  ثبت و بررسی به دبیرخانه شورای کشور ،افزود:  استان لرستان رتبه دوم کشور را در زمینه تعداد آثار ثبت شده ملی دارا است و در بین استان ها، مقام نخست را در تعداد ثبت آثار غیرمنقول به خود اختصاص داده است.


برچسب ها: استان - مدیرکل میراث فرهنگی - لرستان - آماده سازی - دبیرخانه - میراث فرهنگی - کشور
آخرین اخبار سرویس:

ثبت 70 اثر جدید از لرستان در ثبت فهرست ملی

ثبت 70 اثر جدید از لرستان در ثبت فهرست ملی