مطالب مرتبط:
کشف و ضبط ادوات ممنوعه صید ترال در سواحل استان بوشهر
گردهمایی هیئت نظارت بر انتخابات شورای اسلامی استان بوشهر
رشد چشمگیر تولید گوشت مرغ در استان بوشهر
طرح جدید کالابرگ در 3900 فروشگاه استان بوشهر اجرا می شود
مقاومت در استان بوشهر یک فرهنگ ریشه دار حسینی است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 19 دی 1404 ساعت 12:572026-01-09اقتصادي

هدر رفت 40 درصد آب آشامیدنی استان بوشهر


دبیر هیات اندیشه ورز آب، اقلیم، کشاورزی و محیط زیست بنیاد نخبگان استان بوشهر گفت: هم اکنون سالانه 150 میلیون مترمکعب آب برای آشامیدن در اختیار مردم این استان قرار می گیرد که به علت فرسودگی شبکه های توزیع و انتقال هدر می رود.

- دبیر هیات اندیشه ورز آب، اقلیم، کشاورزی و محیط زیست بنیاد نخبگان استان بوشهر گفت: هم اکنون سالانه 150 میلیون مترمکعب آب برای آشامیدن در اختیار مردم این استان قرار می گیرد که به علت فرسودگی شبکه های توزیع و انتقال هدر می رود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر ؛ جابر مظفری زاده بیان کرد: بر اساس آخرین آمار دریافتی هر یک از مردم استان بوشهر روزانه 170 لیتر آب استفاده می کنند که این رقم با احتساب جمعیت یک میلیون و 300 هزار نفری استان ضرب در روز های سال رقمی معادل 80 میلیون و 665 هزار مکعب را نشان می دهد که در مقایسه با میانگین کشوری رقمی مطلوب است.

وی ادامه داد: هم اکنون سالانه 150 میلیون مترمکعب آب برای مصارف شرب در اختیار مردم این استان قرار می گیرد که این رقم بیش از میزان مورد نیاز است و در نتیجه می توان گفت این استان از حیث کمبود منابع آب شرب هیچ گونه مشکلی ندارد.

مظفری زاده بیان کرد: بیش از 40 درصد هدر رفت آب آشامیدنی به دلیل فرسودگی شبکه آب انتقال آب است که شهر های بوشهر و گناوه میزان زیادی را به خود اختصاص د


برچسب ها: استان بوشهر - استان - هیات اندیشه ورز - شبکه های توزیع - بوشهر - میلیون - بنیاد نخبگان
آخرین اخبار سرویس:

هدر رفت 40 درصد آب آشامیدنی استان بوشهر

هدر رفت 40 درصد آب آشامیدنی استان بوشهر