مطالب مرتبط:
امام جمعه سمنان: آشوب های اخیر ادامه جنگ 12 روزه علیه ایران اسلامی بود
آشوب و اغتشاش حربه دشمن در جنگ نرم علیه ملت ایران است
موج مجازی علیه ایران چگونه هدایت می شود؟
جزییات جدید از اغتشاشگران دستگیرشده در آشوب های اخیر
ببینید | وزیر دفاع در آنتن زنده شبکه خبر: طراحان و مجریان آشوب ها بدانند آنها را رصد می کنیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 26 دی 1404 ساعت 18:552026-01-16بين الملل

موج سواری متوهمانه صهیونیستها بر روی آشوب های ایران


با شدت گرفتن اغتشاشات در ایران و حضور گسترده عناصر تروریستی رژیم صهیونیستی، مطبوعات عبری در یک هفته گذشته تیتر نخست خود را به داستان سرایی های افسانه ای از آشوب های ایران اختصاص دادند.

- بعد دیگری از موج سواری های مطبوعات عبری در هفته گذشته به شکل پررنگی نمایان بود، وعده های متعدد مقامات بی نام و نشان صهیونیستی و آمریکایی در سرتیتر صفحه نخست روزنامه های صهیونیستی مبنی بر در راه بودن پشتیبانی نظامی برای تروریست ها و عناصر فعال در آشوب ها و اغتشاشات ایران بود.

پس از اقدامات وحشیانه تروریست های مسلح صهیونیستی و اقدامات گسترده دستگاه های امنیتی در دستگیری این عناصر جنایتکار، پروژه وعده های توخالی مبنی بر در راه بودن حمایت های نظامی در رسانه های عبری زبان به شکل گسترده آغاز شد و اخبار این رسانه ها در رابطه با حمله نظامی قریب الوقوع به ایران به حدی رسید که برخی از منابع رسمی صهیونیستی و آمریکایی مجبور به واکنش در رابطه با ادعاهای مطبوعات صهیونیستی در رابطه با حمله نظامی به ایران شدند.

اگرچه احتمال تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران منتفی نمی باشد و در این رابطه، تهران هشدارهای صریح و لازم را به طرف های مقابل و همچنین کشورهای منطقه که میزبان پایگاه های نیروهای آمریکایی می باشند، منتقل کرده است.


برچسب ها: صهیونیستی - ایران - تروریست - تروریست ها - گسترده - موج سواری - اغتشاشات
آخرین اخبار سرویس:

موج سواری متوهمانه صهیونیستها بر روی آشوب های ایران

موج سواری متوهمانه صهیونیستها بر روی آشوب های ایران