مطالب مرتبط:
متقیان:مدارس خراسان شمالی از یک شنبه به صورت حضوری است
مدارس خراسان شمالی فردا یکشنبه 28 دی 1404 تعطیل نیست
امداد رسانی امدادگران هلال احمر خراسان شمالی به 15 خودروی گرفتار در برف
داداشی: سرچشمه با دمای منفی 14 درجه سردترین نقطه خراسان شمالی بود
وضعیت تعطیلی مدارس و ادارات خراسان رضوی و مشهد و خراسان شمالی و خراسان جنوبی فردا یکشنبه 28 دی 1404
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 28 دی 1404 ساعت 10:102026-01-18اقتصادي

بیش از 6 هزار تن نهاده ی دامی وارد خراسان شمالی شد


بنابر اعلام سازمان جهاد کشاورزی استان انواع جو، ذرت و کُنجاله ی سویا برای تامین نیاز دامداران و مرغداران به استان رسیده است.

- بنابر اعلام سازمان جهاد کشاورزی استان انواع جو، ذرت و کُنجاله ی سویا برای تامین نیاز دامداران و مرغداران به استان رسیده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ؛ سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: شش هزار و 700 تن نهاده دامی جو، ذرت و کنجاله در استان تامین و به زودی در اختیار دامداران قرار می گیرد.

اسماعیل محمود آبادی با بیان اینکه این نهاده ها در سامانه بازارگاه قرار گرفته است، افزود: مرغداران و دامداران می توانند با مراجعه به این سامانه نسبت به سهمیه اختصاصی اقدام و خرید کنند.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی افزود: سه هزار تن جو، بیش از 2 هزار و 500 تن ذرت و مابقی نیز کنجاله سویا در سامانه بازارگاه برای تامین خوراک دام و طیور استان ثبت شده است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: کارخانجات خوراک دام استان با تولید 10 هزار تن انواع خوراک دام سبک، سنگین و طیور موفق به کسب رتبه چهارم کشور در تولید خوراک دام شدند.

وی افزود: اکنون 18 کارخانه خوراک دام در استان با ظرفیت تولید سالانه 600 هزار تن فعالیت می کنند و در این کارخانه ها 9 نوع کنسانتره تولید می شود که دامداران گزینه


برچسب ها: سازمان جهاد کشاورزی - جهاد کشاورزی - خراسان شمالی - جهاد کشاورزی استان - دامداران - سامانه بازارگاه - کشاورزی
آخرین اخبار سرویس:

بیش از 6 هزار تن نهاده ی دامی وارد خراسان شمالی شد

بیش از 6 هزار تن نهاده ی دامی وارد خراسان شمالی شد