مطالب مرتبط:
نیویورک تایمز: روسیه از آمریکا خواست از تعقیب و تصرف تانکرهای نفت ونزوئلا دست بردارد
تحریم جدید آمریکا علیه شرکت های نفتی ونزوئلا و توقیف چهار نفتکش
کاهش چشمگیر درخواست بیمه بیکاری در آمریکا؛ احتمال کاهش نرخ بهره فدرال رزرو کمرنگ تر شد
روسیه: مدارک حمله پهپادی اوکراین به اقامتگاه پوتین را به آمریکا می دهیم
روسیه داده های پهپادهای متجاوز به اقامتگاه پوتین را به آمریکا می دهد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 11 دی 1404 ساعت 22:352026-01-01بين الملل

درخواست روسیه از آمریکا برای توقف تعقیب نفتکش در حال فرار


روزنامه «نیویورک تایمز» روز پنج شنبه به نقل از دو منبع آگاه گزارش داد که روسیه از ایالات متحده خواسته است تعقیب یک نفتکش را که به سوی ونزوئلا در حرکت بوده و اکنون در اقیانوس اطلس در حال فرار از گارد ساحلی آمریکا است، - روزنامه نیویورک تایمز روز پنج شنبه به نقل از دو منبع آگاه گزارش داد که روسیه از ایالات متحده خواسته است تعقیب یک نفتکش را که به سوی ونزوئلا در حرکت بوده و اکنون در اقیانوس اطلس در حال فرار از گارد ساحلی آمریکا است، متوقف کند.

  به گزارش ایسنا، ایالات متحده روز چهارشنبه تحریم هایی را علیه چهار شرکت که به گفته واشنگتن در بخش نفت ونزوئلا فعالیت می کنند، به همراه نفتکش های مرتبط با آن ها، اعمال کرد؛ اقدامی که در چارچوب افزایش فشار دولت دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا، بر نیکلاس مادورو رییس جمهور ونزوئلا انجام گرفته است.

روسیه این درخواست رسمی دیپلماتیک را در زمانی مطرح کرده است که ترامپ همچنین در تلاش است میان روسیه و اوکراین برای دستیابی به یک توافق صلح میانجی گری کند.

کاخ سفید، وزارت خارجه آمریکا و سفارت روسیه بلافاصله برای اظهارنظر در دسترس نبودند.

انتهای پیام


برچسب ها: ایالات متحده - ونزوئلا - نیویورک تایمز - آمریکا - اقیانوس اطلس - روزنامه نیویورک تایمز - نفتکش
آخرین اخبار سرویس:

درخواست روسیه از آمریکا برای توقف تعقیب نفتکش در حال فرار

درخواست روسیه از آمریکا برای توقف تعقیب نفتکش در حال فرار