مطالب مرتبط:
استاندار البرز: امیدآفرینی رسانه ای و انسجام اطلاع رسانی، خط مقدم مقابله با جنگ نرم است
امیدآفرینی رسانه ای و انسجام اطلاع رسانی، خط مقدم مقابله با جنگ نرم است
رهبر انقلاب: هدف جنگ نرم هستیم
امروز هم مانند زمان امیرالمومنین(ع) هدف جنگ نرم هستیم
ببینید | رهبر انقلاب: اگر ملتی در اثر جنگ نرم دشمن، توانایی های خود را نبیند و پیشرفت های خود را باور نکند، ابتدا تحقیر و سپس تسلیم دشمنش می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 دی 1404 ساعت 15:302026-01-03سياسي

بصیرت کلید پیروزی در جنگ نرم


گردهمایی شبکه نظارت شورای نگهبان جرقویه همزمان با دهه بصیرت در شهر حسن آباد برگزار شد.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان ؛رییس دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان استان اصفهان با تأکید بر لزوم آگاهی بخشی عمومی درخصوص مسائل روز و بصیرت افزایی گفت: دشمن از ابتدای انقلاب اسلامی تا کنون از هرفرصتی برای ضربه زدن به نظام استفاده کرده که ناکام مانده و تنها حربه ی امروز استکبار، ایجاد فضای غبارآلود در جامعه برای گمراه کردن مردم و به خصوص جوانان است.

محمدرضا جان نثاری افزود: ابزار نظامی را بار ها استکبار جهانی علیه این نظام و مردم بکار برده و هر بار با شکستی ذلت بار تر از گذشته مجبور به عقب نشینی شده است و امروز باز هم با تمسک به جنگ نرم و مشوش کردن ذهن مردم قصد تفرقه افکنی بین مردم و انقلاب را دارد که البته مردم بصیر، مومن و انقلابی باز هم مثل گذشته سیلی سختی بر صورت اجانب می زنند.

وی با اشاره به در پیش بودن انتخابات شورا های اسلامی شهر و روستا گفت: شورای نگهبان در این انتخابات هیچ نقشی ندارد ولی به همه اعضای شبکه نظارت استان تأکید شده است که هر گونه همکاری را با عوامل اجرایی و نظارتی به منظور حضور حداکثری و پرشور مردم در انتخابات داشته باشند چرا که افزایش مشارکت مردم در صحنه های سیاسی به معنای نه گفتن به خدعه های دشمن است.


برچسب ها: نظارت و بازرسی شورای نگهبان - شورای نگهبان - مردم - انقلاب - شورای نگهبان استان - بصیرت - استکبار
آخرین اخبار سرویس:

بصیرت کلید پیروزی در جنگ نرم

بصیرت کلید پیروزی در جنگ نرم