مطالب مرتبط:
بررسی آمار نیم فصل لیگ 25؛ حسین زاده آقای گل و نیازمند در اوج
حدیث روز | عبادت در اوج مصیبت
اوج در جمع آبی های اهواز؛ افول در پرسپولیس/ از رویای رونالدو تا نیمکت نشینی و باز شدن درب های خروج
شوک در بازار طلا: آیا اونس جهانی تا سال 2025 اوج تاریخی را تکرار می کند؟
دادگاه جنجالی مادورو برگزار می شود؛ تنش واشنگتن و کاراکاس اوج گرفت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 دی 1404 ساعت 10:402026-01-05اقتصادي

کاسته شدن بیش از 4 هزار مگاوات بار مصرفی در ساعات اوج مصرف


بنا بر اعلام توانیر، در تابستان امسال با اجرای برنامه مدیریت بار و مصرف انرژی در بخش صنایع انرژی بر تحت پایش و مرکز کنترل ملی شبکه برق، بیش از 4 هزار و 500 مگاوات بار مصرفی از ساعات اوج کاسته و به ساعت های کم باری منتقل شد.

- بنا بر اعلام توانیر، در تابستان امسال با اجرای برنامه مدیریت بار و مصرف انرژی در بخش صنایع انرژی بر تحت پایش و مرکز کنترل ملی شبکه برق، بیش از 4 هزار و 500 مگاوات بار مصرفی از ساعات اوج کاسته و به ساعت های کم باری منتقل شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، بنا بر اعلام توانیر، نتایج 36 بسته مدیریت مصرف برق تابستان 1404 حاکی است، بیش از 7 هزار مگاوات از بار ساعات اوج مصرف شبکه با اجرای برنامه های مدیریت بار و مصرف انرژی به ساعات غیر اوج و کم باری منتقل شده است.

طبق مصوبه هیات وزیران و بخشنامه معاون اول رییس جمهور در خصوص برنامه مدیریت بار مشترکان صنعتی، کشاورزی، اداری و مشترکان پر مصرف خانگی و تجاری، اقدامات لازم برای حفظ پایداری شبکه سراسری در تابستان امسال انجام و با اجرای برنامه مدیریت بار و مصرف انرژی در بخش صنایع انرژی بر تحت پایش و کنترل دیسپاچینگ ملی، بیش از 4 هزار و 500 مگاوات بار مصرفی از ساعات اوج کاسته و به ساعتهای کم باری منتقل شد.


برچسب ها: مصرف - مدیریت - مصرف انرژی - صنایع انرژی بر - انرژی - برنامه - تابستان
آخرین اخبار سرویس:

کاسته شدن بیش از 4 هزار مگاوات بار مصرفی در ساعات اوج مصرف

کاسته شدن بیش از 4 هزار مگاوات بار مصرفی در ساعات اوج مصرف