مطالب مرتبط:
وزیر ارتباطات: بیش از 80 درصد مردم از فیلترشکن استفاده می کنند، این موضوع به مسائل ضد امنیتی منجر شده/ دولت برای رفع فیلترینگ جدی است
آزمون خاک، پیش شرط مصرف اصولی کود و توسعه کشاورزی پایدار در زنجان
توسعه طرح های دریامحور محور اصلی برنامه های دولت در استان بوشهر است
تاج گردون: اجازه مصرف بنزین یارانه ای برای دور دور و مسافرت نمی دهیم/ دولت می تواند قیمت بنزین را به 20 هزار تومان هم برساند
ائتلاف سیاسی پایدار راز توسعه کانادا و دولت - ملت سازی /معجزه «حمایت گرایی هوشمند»؛ درس های قرن نوزدهمی برای گذار از اقتصاد نفتی و رانتی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 دی 1404 ساعت 16:402025-12-31اقتصادي

تأکید دولت بر توسعه استفاده از تجهیزات کاهنده مصرف آب

تأکید دولت بر توسعه استفاده از تجهیزات کاهنده مصرف آب

به گفته مدیرعال آبفای تهران دولت با تمرکز بر سیاست های تشویقی و هدفمند، ترغیب مشترکان به استفاده از تجهیزات کاهنده مصرف آب را به عنوان یکی از محور های اصلی مدیریت مصرف در کشور دنبال می کند.

- به گفته مدیرعال آبفای تهران دولت با تمرکز بر سیاست های تشویقی و هدفمند، ترغیب مشترکان به استفاده از تجهیزات کاهنده مصرف آب را به عنوان یکی از محور های اصلی مدیریت مصرف در کشور دنبال می کند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، به نقل از وزارت نیرو (پاون)، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به نقش مؤثر تجهیزات کاهنده مصرف آب در مدیریت منابع آبی، از حمایت دولت و مجلس از برنامه های توسعه استفاده از این تجهیزات خبر داد.

هاشم امینی در نشست با تولیدکنندگان تجهیزات و لوازم کاهنده مصرف آب، با تأکید بر ارتباط مستقیم صرفه جویی در مصرف آب با آینده محیط زیست و کیفیت زندگی نسل های آینده، اظهار کرد: رویکرد سیاست گذاری ها مبتنی بر مشارکت عمومی و استفاده از ابزار های تشویقی است و هدف اصلی، اصلاح الگوی مصرف از طریق بهره گیری از فناوری های نوین و تجهیزات کاهنده مصرف آب است.

وی کاهش مصرف آب توسط مشترکان را عاملی مؤثر در افزایش پایداری منابع آبی کشور دانست و افزود: آثار این اقدامات در بلندمدت و در آینده کشور نمایان خواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تأکید دولت بر توسعه استفاده از تجهیزات کاهنده مصرف آب

تأکید دولت بر توسعه استفاده از تجهیزات کاهنده مصرف آب