مطالب مرتبط:
اعلام زمان و مکان محکومیت اقدامات تروریستی در آبادان و خرمشهر
اعلام زمان و مکان محکومیت اقدامات تروریستی عوامل دشمن در آبادان و خرمشهر
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و یکم دی به افق آبادان و خرمشهر
محکوم کردن هتک حرمت به مساجد و اماکن مقدس توسط مردم آبادان و خرمشهر
آغاز ثبت نام از داوطلبان انتخابات شورا های اسلامی شهرِ آبادان و خرمشهر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 دی 1404 ساعت 17:152026-01-11بين الملل

محکومیت یاوه گویی های آمریکا از سوی جامعه نخبگان آبادان و خرمشهر


نخبگان آبادان و خرمشهر با اعلام وحدت، جنایات عوامل آمریکایی - صهیونیستی را محکوم کردند.

- محکومیت یاوه گویی های آمریکایی - صهیونیستی از سوی جامعه نخبگان آبادان و خرمشهر نخبگان آبادان و خرمشهر با اعلام وحدت، یاوه گویی ها و جنایات عوامل آمریکایی - صهیونیستی را محکوم کردند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان ، موساد و سایر عوامل آمریکا و اسراییل با صراحت و وقاحت اعلام کردند: عوامل ما در میان اغتشاشگران هستند، موضوعی که حالا با واکنش جامعه نخبگان و دانشگاهیان رو به رو شده است.

نخبگان و اعضای هیات علمی دانشگاه های آبادان و خرمشهر همچنین اقدامات تروریستی عوامل آمریکایی – صهیونیستی را محکوم کردند.

آنان گزارف گویی های ترامپ جنایتکار را همراهی مزدورانی دانستند که قطعا ایرانی نیستند چرا که ایرانی با غیرت در جنگ 12 روزه ثابت کرد: فریب این گونه حرفا را نمی خورد و ماهیت اصلی این جنایت کاران را بخوبی می شناسد.

نخبگان با بیان نارضایتی از بی ثباتی بازار و گرانی ها تنها راه گذر از این گونه مشکلات را نیز اتحاد و همبستگی ملت ایران دانستند همان طور که تاریخ نشان داده هر جا ایرانی متحد شد از همه مشکلات گذر کرد.


برچسب ها: نخبگان - صهیونیستی - آمریکا - آبادان - آمریکایی - خرمشهر - محکوم
آخرین اخبار سرویس:

محکومیت یاوه گویی های آمریکا از سوی جامعه نخبگان آبادان و خرمشهر

محکومیت یاوه گویی های آمریکا از سوی جامعه نخبگان آبادان و خرمشهر