مطالب مرتبط:
موافقت اوکراین با واگذاری 20% خاکش به روسیه
موافقت اوکراین با واگذاری 20% خاکش به روسیه
نیویورک تایمز: اوکراین با واگذاری 20 درصد از خاک خود موافقت کرده است
موافقت اوکراین با واگذاری 20درصد از خاک به روسیه در ازای توقف جنگ
روسیه مدعی شد حمله پهپادی اوکراین به مسکو خنثی شده است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 دی 1404 ساعت 22:202025-12-31بين الملل

موافقت اوکراین با واگذاری 20 درصد خاکش به روسیه


یک روزنامه آمریکایی در گزارشی از چشم پوشی مقامات اوکراین از 20 درصد خاک این کشور در مقابل توقف جنگ با روسیه خبر داد.

- به گزارش تابناک، روزنامه نیویورک تایمز روز چهارشنبه خبر داد که مقامات اوکراینی در جریان مذاکرات ماه مارس با مقامات آمریکایی برای نخستین بار با واگذاری 20 درصد از خاک سرزمین شان به روسیه در مقابل دستیابی به توافق صلح موافقت کرده اند.

اوکراین در حالی سه سال جنگ با روسیه را ادامه داده که به کمک ها و حمایت های کشورهای غربی و آمریکا چشم دوخته بود.

کی یف معتقد است که حمایت های غرب از این کشور در جنگ با روسیه کافی نبوده و اوکراین طی سه سال گذشته نه تنها نتوانسته سرزمین هایی را که از دست داده بود پس بگیرد بلکه طی این مدت مجبور شد از بخش بیشتری از خاک خود در مقابل پیشروی ارتش روسیه عقب نشینی کند.

بر اساس گزارش نیویورک تایمز، مقامات اوکراینی تنها خواستار آن شده اند که کنترل نیروگاه هسته ای زاپوروژیا به اوکراین بازگردد و همچنین روسیه از بخشی از منطقه خرسون عقب نشینی کند تا بندر نیکولایف همچنان برای اوکراین کارآیی داشته باشد.


برچسب ها: اوکراین - روسیه - نیویورک تایمز - مقامات - روزنامه نیویورک تایمز - آمریکا - آمریکایی
آخرین اخبار سرویس:

موافقت اوکراین با واگذاری 20 درصد خاکش به روسیه

موافقت اوکراین با واگذاری 20 درصد خاکش به روسیه