مطالب مرتبط:
رشد 17 درصدی حضور معتکفین در نایین+تصاویر
رشد 50 درصدی حضور دانش آموزان بابلسر در مراسم اعتکاف
رشد 7.7 درصدی بیت کوین در آغاز 2026
رشد 7.7 درصدی بیت کوین در آغاز 2026
رشد 7.7 درصدی بیت کوین در آغاز 2026
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 16 دی 1404 ساعت 13:402026-01-06اقتصادي

رشد 43 درصدی ترانزیت در مرز اینچه برون گلستان


مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان گلستان از افزایش 43 درصدی ترانزیت در 9 ماه امسال خبر داد.

- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان گلستان از افزایش 43 درصدی ترانزیت در 9 ماه امسال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای گلستان ؛ عادل مصدقی در نشست صنوف حمل و نقل با حضور معاون عمرانی استانداری گفت: در این تردد ها و رشد ترانزیتی مرز اینچه برون 49 هزار و 500 ناوگان نقش داشتند.

وی از روند رو به افزایش صدور بارنامه های استان نیز در این ایام خبر داد و افزود: جابه جایی 6 میلیون و 48 هزار و 595 تن کالا مصداق این افزایش ها در 9 ماهه سال جاری است.

مصدقی ادامه داد: حمل و نقل حدود یک میلیون و 700 هزار مسافر با بیش از 2 میلیون سفر و استفاده از توانایی 17 هزار و 500 راننده در بخش باری، مسافری و ترانزیتی نیز گویای این روند عادی و رو به افزایشی است.

وی تصریح کرد: سوابق گذشته نشان داده که تعامل و هماهنگی صنوف بخش حمل و نقل استان همیشگی و مداوم و در چارچوب های قانونی بوده است.

صنوف حاضر در نشست نیز به پیگیری قرارداد های حمل گندم، رفع مشکلات ترمینال ها، تامین قطعات یدکی ناوگان، رفع اختلال سامانه ها و شرکت های بزرگ مقیاس و .

پرداختند.

 


برچسب ها: ترانزیت - حمل و نقل - افزایش - مدیرکل راهداری - گلستان - استان گلستان - معاون عمرانی استانداری
آخرین اخبار سرویس:

رشد 43 درصدی ترانزیت در مرز اینچه برون گلستان

رشد 43 درصدی ترانزیت در مرز اینچه برون گلستان