مطالب مرتبط:
فواد حسین قبل از سفر به ایران با وزرای خارجه سعودی، ترکیه و فرانسه درباره تهران گفتگو کرد
حسین با عراقچی دیدار کرد/ در سایه تهدید نظامی آمریکا علیه ایران؛ او چرا به تهران آمده است؟
آخرین جشن روز معلم شهید حسین بابری
فواد حسین: امنیت ایران برای امنیت منطقه مهم است
فواد حسین: امنیت ایران بخشی از امنیت منطقه است/ رد صریح دخالت خارجی در امور داخلی کشورها
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 دی 1404 ساعت 10:402026-01-19فرهنگي

شعر لیلا حسین نیا بر دیوار های سوخته


شعر «وطن فروش» اثر «لیلا حسین نیا» بر دیوار های مسجدالاقصی تهرانپارس که به دست اغتشاشگران به آتش کشیده شده، نمایان شد.

- شعر وطن فروش اثر لیلا حسین نیا بر دیوار های مسجدالاقصی تهرانپارس که به دست اغتشاشگران به آتش کشیده شده، نمایان شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ لیلا حسین نیا شاعر تبریزی این غزل، منتخب نوزدهمین جشنواره بین المللی شعر فجر و شاعر کتاب مرگ سالی است.

چندی پیش مرکز موسیقی حوزه هنری بر اساس این غزل، قطعه وطن فروش را منتشر کرده است.

این قطعه شعر در میان جنگ دوازده روزه و اغتشاشات اخیر مورد توجه قرار گرفته است به نحوی که شاعرش می گوید:فکر نمی کردم غزل خدا کند که بمیرم، وطن فروش نباشم تا این حد مورد توجه قرار بگیرد و من در چنین موقعیت حساسی به درد کشورم بخورم و در همدلی و اتحاد مردم نقش داشته باشم.

  وطن بسوزد و من در خروش و جوش نباشم؟!خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم! خدا کند که بیفتد سرم به دامن میهن ولی به وقت خطر بار روی دوش نباشم  مگر نه ریشه ما می رسد به شوکت دریا؟ چرا بمانم و چون موج در خروش نباشم؟! چو مرگ می برد آخر به هر طریق تنم را چرا چرا چو شهیدان لاله پوش نباشم؟  منیم جانیم سنه قوربان ده آی گوزل ایران!به غیر از این چه بگویم اگر خموش نباشم؟!


برچسب ها: وطن فروش - فروش - مسجدالاقصی - اغتشاشگران - تهرانپارس - لیلا - حسین
آخرین اخبار سرویس:

شعر لیلا حسین نیا بر دیوار های سوخته

شعر لیلا حسین نیا بر دیوار های سوخته