مطالب مرتبط:
روایت جهانگیری؛ رهبری مقید به نظر کارشناسی است
روایت اسحاق جهانگیری درباره پایبندی رهبر انقلاب به نظر تخصصی
بنزین 30 هزار تومانی در راه است؟ | روایت حسینی از پشت پرده واردات گران از هند و اروپا و آمار های متناقض دولت و دیوان محاسبات
برف که بارید، شهر ایستاد اما کارگران شهرداری نه +تصاویر
هوادار کنگو که 90 دقیقه مانند یک مجمسه ایستاد و بازی کنگو و بوتسوانا را تماشا کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 دی 1404 ساعت 14:102025-12-31سياسي

روایت جهانگیری؛ رهبری در برابر اجماع دولت ایستاد؟


بر اساس روایت جهانگیری، مطالبه احداث خط مستقیم راه آهن تهران – همدان در جریان سفر رهبر انقلاب به این استان و در دیدار های مردمی و جلسات استانی مطرح شده بود.

- به گزارش تابناک؛ یکی از بخش های قابل توجه کتاب خاطرات اسحاق جهانگیری، مربوط به روایت جلسه ای از دولت اصلاحات در حضور رهبر انقلاب است، جلسه ای که جهانگیری می گوید در آن درباره احداث خط مستقیم راه آهن تهران همدان بحث شد.

بر اساس روایت جهانگیری، مطالبه احداث خط مستقیم راه آهن تهران همدان در جریان سفر رهبر انقلاب به این استان و در دیدار های مردمی و جلسات استانی مطرح شده بود.

با وجود این مطالبه عمومی و همراهی اغلب اعضای دولت، سازمان مدیریت و برنامه ریزی وقت با اجرای این پروژه مخالفت می کند و آن را فاقد توجیه کارشناسی و مطالعاتی می داند.

نقطه کانونی این خاطره، واکنش رهبر انقلاب به این اختلاف نظر است.

جهانگیری نقل می کند که رهبر انقلاب صراحتاً اعلام می کنند اگر قرار باشد نهادی در برابر اجماع سیاسی دولت و خواست عمومی مخالفت کند و حتی حق وتو داشته باشد، آن نهاد سازمان مدیریت و برنامه ریزی است و در صورت مخالفت این سازمان، نظر ایشان نیز همان نظر کارشناسی خواهد بود.

این موضوع به وضوح نشان می دهد که در بالاترین سطح تصمیم گیری، کارشناسی نهادی بر مصلحت سنجی های سیاسی و حتی نظر ش


برچسب ها: جهانگیری - رهبر انقلاب - راه آهن تهران - سازمان مدیریت و برنامه ریزی - انقلاب - رهبر - استان
آخرین اخبار سرویس:

روایت جهانگیری؛ رهبری در برابر اجماع دولت ایستاد؟

روایت جهانگیری؛ رهبری در برابر اجماع دولت ایستاد؟