مطالب مرتبط:
شرکت نفت و گاز اروندان از 2 دستگاه تولید بار اول رونمایی کرد
نشست مدیرعامل نفت و گاز اروندان با شرکت های دانش بنیان و سازندگان تجهیزات صنعت نفت
تولید هزار بشکه ای میدان نفت پارسی و نخستین بهره برداری از سازند کژدمی
آمریکا دنبال کنترل تولید و صادرات نفت ونزوئلا است
موفقیت تولید روزانه حدود هزار بشکه نفت در میدان نفت پارسی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 دی 1404 ساعت 14:552026-01-12اقتصادي

رونمایی شرکت نفت و گاز اروندان از 2 دستگاه تولید بار اول


شرکت نفت و گاز اروندان روز دوشنبه از 2 دستگاه تولید بار اول در شانزدهمین نمایشگاه ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان در اهواز رونمایی کرد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، دستگاه اندازه گیری سولفور موجود در نفت خام با همکاری شرکت نفت و گاز اروندان و شرکت دانش بنیان نواندیش فناوران اروند در قالب یک قرارداد تولید بار اول ساخته شده است، این دستگاه یکی از تجهیزات مهم در صنعت نفت محسوب می شود که تاکنون از نمونه های خارجی آن استفاده می شد.

با بومی سازی این دستگاه، علاوه بر صرفه جویی ارزی قابل توجه، امکان پشتیبانی فنی و خدمات پس از فروش نیز به طور کامل در داخل کشور فراهم خواهد شد.

همچنین دستگاه اندازه گیری غلظت نمک در نفت خام از دیگر دستگاه هایی است که توسط شرکت نفت و گاز اروندان رونمایی شد، این دستگاه قادر است میزان محتوی نمک در نفت خام ها را طبق استاندارد جهانی ASTM D 3230 تعیین کند.

اهمیت اندازه گیری و کنترل میزان نمک در نفت خام به ویژه در مراحل بهره برداری و صادرات از ضرورت هایی است که بر اساس مقررات بین المللی و با توجه به مسائل زیست محیطی و سلامت شغلی کارکنان شرکت ملی نفت و همچنین شاخص ارزش گذاری نفت خام مورد توجه است.


برچسب ها: دستگاه - نفت و گاز - شرکت نفت - اروند - اندازه گیری - رونمایی - شرکت
آخرین اخبار سرویس:

رونمایی شرکت نفت و گاز اروندان از 2 دستگاه تولید بار اول

رونمایی شرکت نفت و گاز اروندان از 2 دستگاه تولید بار اول