مطالب مرتبط:
دستگیری عاملان اصلی آشوب در قزوین
دستگیری عاملان نزاع خیابانی در بهبهان
دستگیری عاملان توزیع کننده مواد مخدر صنعتی در فیروزآباد
دستگیری 3 نفر از عاملان تحریک افراد به اعتراض در فضای مجازی
دستگیری عاملان حمله به مامور پلیس در اصفهان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 دی 1404 ساعت 23:352026-01-05حوادث

دستگیری عاملان اصلی آشوب در قزوین


فرمانده انتظامی استان قزوین از شناسایی و دستگیری عوامل اصلی اغتشاش و اخلال در نظم و امنیت عمومی در جریان چند عملیات موفقیت آمیز خبر داد.

- عکس آرشیوی است.

به گزارش تابناک به نقل از پایگاه خبری پلیس قزوین، سردار محمدقاسم طرهانی شامگاه دوشنبه در تشریح جزییات این عملیات اظهار کرد: در نخستین عملیات، پنج نفر از سرشبکه های اصلی اغتشاش که با سوءاستفاده از دغدغه های معیشتی مردم درصدد ایجاد ناامنی و آشوب در سطح شهر بودند، توسط ماموران انتظامی شناسایی و دستگیر شدند.

وی اضافه کرد: در عملیاتی دیگر، چهار نفر که اقدام به شعارنویسی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی و توهین به مقدسات می کردند، شناسایی و با اقدام به موقع ماموران انتظامی بازداشت شدند.

فرمانده انتظامی استان قزوین با اشاره به اجرای عملیات سوم تصریح کرد: در این عملیات، پنج نفر از آشوبگران که به ساخت و آماده سازی ادوات و ابزارهای تخریب مشغول بودند، دستگیر شدند.

که از این افراد مقادیر قابل توجهی سلاح سرد، مواد محترقه از جمله کوکتل مولوتوف و نارنجک دستی دست ساز کشف و ضبط شد.

سردار طرهانی خاطرنشان کرد: بررسی های اولیه نشان می دهد برخی از این افراد با استفاده از پوشش های جعلی، از جمله پوشش نیروهای بسیج و فراجا، قصد فریب افکار عمومی و انجام اقدامات خرابکارانه را داشتند که با هوشیا


برچسب ها: فرمانده انتظامی استان - عملیات - فرمانده انتظامی - انتظامی - شناسایی - استان قزوین - قزوین
آخرین اخبار سرویس:

دستگیری عاملان اصلی آشوب در قزوین

دستگیری عاملان اصلی آشوب در قزوین