مطالب مرتبط:
پلمب یک انبار احتکار کالا در اهواز
تاکید فرماندار بوکان بر برخورد قاطع با احتکار کنندگان کالا
کشف 3 انبار احتکار روغن خوراکی در جهرم
کشف سه انبار بزرگ احتکار روغن در تهران
پلمب 3 انبار بزرگ احتکار روغن در تهران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 دی 1404 ساعت 23:552026-01-07سياسي

مهر و موم یک انبار احتکار کالا در اهواز


یک انبار احتکار کالاهای اساسی در شهرستان اهواز از شناسایی و مهر و موم شد.

-   به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، مصطفی پناباد چهارشنبه در بازرسی از اصناف اهواز بیان کرد: در بازرسی های اتاق اصناف مرکز استان انبار یک هایپر مارکت در اهواز شناسایی و پس از انجام مراحل بازرسی به دلیل احتکار کالا های اساسی به دستور دادستان مرکز خوزستان مهر و موم و ضمن تشکیل پرونده برای فرد متخلف، به مراجع قضایی ارجاع داده شد.

وی افزود: در این بازرسی که با همراهی نماینده دادستان مرکز استان خوزستان انجام شد حدود 300 کارتن روغن خوراکی با برند های مختلف و حدود 15 تن برنج هندی کشف و ضبط شد.

پناباد اظهار داشت: برای صاحب صنفی این انبار که به دستور دادستان مرکز استان خوزستان پلمب شد، مقادیر قابل توجهی انواع روغن خوراکی و برنج هندی کشف و ضمن تنظیم صورتجلسه قانونی، پرونده ای تحت عنوان احتکار تشکیل و جهت طی مراحل قانونی به مراجع قضایی ارسال شد.


برچسب ها: استان خوزستان - دادستان مرکز استان - احتکار کالا - خوزستان - احتکار - بازرسی - روغن خوراکی
آخرین اخبار سرویس:

مهر و موم یک انبار احتکار کالا در اهواز

مهر و موم یک انبار احتکار کالا در اهواز