مطالب مرتبط:
اختصاص 93 هکتار زمین مسکن ملی و جوانی جمعیت به جاجرم
اختصاص 93 هکتار زمین مسکن ملی و جوانی جمعیت به جاجرم
آخرین وضعیت نهضت ملی مسکن در چهارمحال و بختیاری 
بازگشایی سایت نهضت ملی مسکن بعد از گذشت 6 سال/ امکان ثبت نام در 41 شهر فراهم شد
650 واحد مسکن ملی در کردستان تحویل متقاضیان شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 دی 1404 ساعت 10:102026-01-10اقتصادي

اختصاص یکهزار و 500 میلیارد ریال برای زیرساخت های نهضت ملی مسکن


یکهزار و 500 میلیارد ریال برای زیرساخت های نهضت ملی مسکن آذربایجان غربی اختصاص یافت.

- اختصاص یکهزار و 500 میلیارد ریال برای زیرساخت های نهضت ملی مسکن یکهزار و 500 میلیارد ریال برای زیرساخت های نهضت ملی مسکن آذربایجان غربی اختصاص یافت.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد ؛ مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی با اشاره به طرح های نهضت ملی مسکن گفت: امسال برای تأمین و تکمیل زیرساخت های طرح نهضت ملی مسکن مقرر شده است تا همه دستگاه ها در کنار هم نسبت به اجرای طرح های زیربنایی و زیرساختی اقدام کنند.

پیمان آرامون افزود: از ابتدای امسال یک هزار و 500 میلیارد ریال برای تکمیل زیرساخت های آب، فاضلاب و برق اختصاص داده شده تا برای شبکه گذاری وهمچنین انتقال این زیرساخت ها به کارگاه های راه و شهرسازی اقدامات لازم انجام شود.

آرامون، همچنین با اشاره طرح های راهسازی اظهارکرد: 18 هزارمیلیارد تومان اعتبار برای تکمیل پروژه های راهسازی استان نیاز است.

وی افزود: علاوه بر اعتباراتی که به صورت معمول از طرف وزارتخانه و سازمان مدیریت و برنامه ریزی به استان تزریق می شود، مدل های تأمین مالی دیگری نیز با تدبیر استانداری برای پروژه های استانی تعیین شده است.


برچسب ها: زیرساخت ها - زیرساخت - آذربایجان غربی - میلیارد - اختصاص - آذربایجان - مسکن
آخرین اخبار سرویس:

اختصاص یکهزار و 500 میلیارد ریال برای زیرساخت های نهضت ملی مسکن

اختصاص یکهزار و 500 میلیارد ریال برای زیرساخت های نهضت ملی مسکن