مطالب مرتبط:
پاتک اقتصادی صندوق بازنشستگی به نوسانات ارزی؛ بازگشت 92 درصدی ارزهای صادراتی به خزانه در دولت چهاردهم
شناسایی و بازداشت 4 عامل اصلی اقدامات تروریستی در لرستان
توکل بر خدا و ایمان، عامل اصلی پیروزی بر توطئه های دشمن و اقتدار نظام است
192 عامل اصلی حوادث تروریستی خراسان رضوی بازداشت شدند
192 عامل اصلی حوادث تروریستی خراسان رضوی بازداشت شدند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 دی 1404 ساعت 10:452026-01-20اقتصادي

روایتی از عامل اصلی بازنگشتن ارزهای صادراتی/ تراستی ها مقصرند، یا ناکارمدی مدیریتی؟


رییس کمیسیون انرژی اتاق ایران، با اشاره به شکل گیری مدل های مالی مبتنی بر اعتماد در دوران تحریم عنوان کرد که ماندگاری منابع ارزی نزد شرکت های موسوم به تراستی بیش از آنکه ناشی از سوءاستفاده آن ها باشد، - به گزارش سرویس انرژی تابناک، آرش نجفی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: در زمان بروز تحریم ها در دوره های مختلف، دولت ایران برای دور زدن تحریم ها و برای حل مشکلات اقتصادی و تامین نیازهای مختلف به اجبار روش های مختلفی را در پیش گرفت که هنوز هم ادامه دارد.

با توجه به وسیع تر شدن فعالیت پتروشیمی ها و درآمدی که از این ناحیه کسب می شد و به دلیل اینکه ایران عضو FATF هم نبود و الان هم نیست، همگی این عوامل باعث ایجاد مدل های مالی مختلفی برای بازگرداندن ارز و تامین نیازهای مختلف کشور شد.

او ادامه داد: در شرایطی که محدودیت هایی در نقل و انتقالات پولی وجود داشت، نیاز بر این بود که از طریق یکسری شخصیت های حقوقی نیازهای مختلف از جمله مواد اولیه و هر آنچه که کشور نیاز داشته تامین شود.

در این راستا منابع مالی مان هم عمدتا از مسیر پتروشیمی ها و صادرات کالاهای مختلفی بود که از طریق شرکت هایی که به آن ها تراستی می گفتند انجام می شد.

در واقع این ها از طریق شخصیت های حقوقی غیر ایرانی انجام می شد که فقط بر اساس اطمینان و اعتماد صورت می گرفت.


برچسب ها: مختلف - حل مشکلات اقتصادی - تحریم ها - ایران - تحریم - دور زدن تحریم ها - مشکلات اقتصادی
آخرین اخبار سرویس:

روایتی از عامل اصلی بازنگشتن ارزهای صادراتی/ تراستی ها مقصرند، یا ناکارمدی مدیریتی؟

روایتی از عامل اصلی بازنگشتن ارزهای صادراتی/ تراستی ها مقصرند، یا ناکارمدی مدیریتی؟