مطالب مرتبط:
کاهش شدید دما در بیشتر مناطق کشور؛ 10 دی
تأکید قائم پناه بر خودکفایی در مترو؛ کاهش انتظار مسافران و آلودگی هوا با واگن های جدید
یخبندان و کاهش محسوس دما در راه است
دمای هوای تهران زیر صفر می رود
هوای برخی مناطق البرز پاک شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 دی 1404 ساعت 08:202025-12-31اجتماعي

کاهش شدید دمای هوا و یخبندان در این مناطق


امروز (چهارشنبه) در اوایل وقت سامانه بارشی از شمال شرق کشور خارج می شود، اما در ساعات بعد از ظهر با نفوذ تدریجی زبانه های سامانه بارشی جدید مناطقی از آذربایجان غربی، - به گزارش تابناک به نقل از از سازمان هواشناسی، فردا (پنجشنبه) در برخی مناطق آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل و نیز در ارتفاعات زاگرس مرکزی افزایش ابر و بارش برف پیش بینی می شود.

پنجشنبه بعد از کاهش دمای مخصوصی که در کشور رخ داد، در بیشتر مناطق کشور دمای هوا به طور نسبی افزایش می باشد.

با ورود سامانه بارشی، شمال غرب، غرب، ارتفاعات و دامنه های البرز غربی، ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی و برخی مناطق زاگرس مرکزی بارش برف، وزش باد و کاهش نسبی دما رخ می دهد.

همچنین با نفوذ جریانات شمالی به سواحل دریای خزر در گیلان، مازندران و غرب گلستان، بارش باران، وزش باد و کاهش دما پیش بینی می شود.

شنبه بارش در سواحل دریای خزر، شمال شرق و به طور پراکنده در برخی مناطق شمال غرب و غرب کشور ادامه خواهد داشت.

یکشنبه با خروج سامانه بارشی از شرق کشور، در ارتفاعات کرمان و برخی مناطق خراسان رضوی و خراسان جنوبی بارش پراکنده برف رخ خواهد داد.

شایان ذکر است.

امروز در سیستان و بلوچستان وزش باد شدید گاهی همراه با گرد و خاک، در شمال غرب کشور در استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و ار


برچسب ها: سامانه بارشی - بارش - آذربایجان - مناطق - ارتفاعات - زاگرس مرکزی - سامانه
آخرین اخبار سرویس:

کاهش شدید دمای هوا و یخبندان در این مناطق

کاهش شدید دمای هوا و یخبندان در این مناطق