موضوعات داغ: - جبهه پايداري - چهارمحال و بختياري - استان چهارمحال و بختياري - كنكور كارشناسي ارشد - زن آمريكايي - عليرضا بيرانوند - استان چهارمحال - كنكور كارشناسي - كارشناسي ارشد - زائران اربعين - محمد عظيم ملك - تمرين وزنه برداري - شبكه سازي - نيروگاه برق خورشيدي - آسيابسر - وزارت خارجه عربستان - تركيب منچستريونايتد - گلزني در بازي هاي متوالي - روايت عاشقانه - مراكز تعويض پلاك - رييس جمهوري سابق پاكستان - بازگشايي راه هاي روستايي - مسابقات ناشنوايان

مطالب مرتبط:
واگذاری فرآورش 12 درصد نفت خام کشور به بخش خصوصی و غیردولتی
واگذاری فرآورش 12 درصد نفت خام کشور به بخش خصوصی و غیردولتی
واگذاری فرآورش 12 درصد نفت خام کشور به بخش خصوصی و غیردولتی
واگذاری فرآورش 12 درصد نفت خام کشور به بخش خصوصی و غیردولتی
اینفوگرافی / کدام کشور های جهان بیشترین گاز طبیعی را دارند؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 28 دی 1404 ساعت 18:402026-01-18اقتصادي

صیدالی: 99 درصد روستاهای کشور از نعمت گاز برخوردار هستند


مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران گفت: در حال حاضر 99 درصد روستاهای کشور از نعمت گاز برخوردار هستند.

- به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ صیدالی روز یکشنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل شرکت گاز ایلام اظهار کرد:سال گذشته با ناترازی جدی در تولید و عرضه گاز مواجه بودیم و برای تامین نیاز، مجبور به کاهش گاز تزریقی به صنایع شدیم.

وی با بیان این که گازرسانی به صد درصد شهرها و 99 درصد روستاهای کشور انجام شده است، اظهار کرد: در استان ایلام کار گازرسانی تکمیل شده است.

وی با اشاره این که تولید 880 میلیون مترمکعب گاز در شبانه روز و مصرف حدود 700 میلیون مترمکعب، گفت: در دو دهه گذشته، بار و سبد انرژی کشور عمدتاً بر دوش حوزه گاز بوده و از سایر منابع انرژی غافل شده ایم که این امر منجر به ناترازی فعلی شده است.

صیدالی با بیان این که تولید گاز، پاسخگوی نیازهای بخش های خانگی و صنعتی است؛ اما به دلیل رعایت نکردن الگوی مصرف در بخش های خانگی، تجاری و کشاورزی در فصل سرما با کمبود عرضه مواجه و مجبور به کاهش تزریق به صنایع می شویم.

وی با اشاره به آسیب های ناشی از کاهش فعالیت صنعت به دلیل ارزش افزوده بالای آن، تشریح کرد: این موضوع می تواند خسارت های جبران ناپذیری به کشور و درآمدهای ارزی وارد کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صیدالی: 99 درصد روستاهای کشور از نعمت گاز برخوردار هستند

صیدالی: 99 درصد روستاهای کشور از نعمت گاز برخوردار هستند