مطالب مرتبط:
قالیباف: ارز ترجیحی هرگز در بودجه حذف نمی شود نه برای دارو و نه برای کالاهای اساسی/ این بودجه دولت نیست، بودجه زندگی مردم است / هدف بودجه باید ایجاد ثبات اقتصادی در کشور باشد
باهنر: نمی توانیم دور کشور سیم خاردار بکشیم و خودمان همه مشکلات اقتصادی را حل کنیم/ این که بگوییم همه مشکلات اقتصادی ما ناشی از تحریم است، مورد قبول ما نیست
بندر اقتصادی چابهار مورد توجه کشور بلاروس
بررسی اقدامات لازم برای رسیدن به ثبات اقتصادی در جامعه
باهنر: نمی توانیم دور کشور سیم خاردار بکشیم و خودمان همه مشکلات اقتصادی را حل کنیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 دی 1404 ساعت 12:552026-01-05اقتصادي

هدف بودجه باید ایجاد ثبات اقتصادی در کشور باشد


رییس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر حساسیت بودجه 1405، از نمایندگان و دولت خواست با دقت و هماهنگی کامل، نحوه اجرای ارز ترجیحی، کالابرگ الکترونیکی و برنامه هفتم را در بودجه دنبال کنند تا ثبات اقتصادی و آرامش مردم حفظ شود.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، دکتر محمدباقر قالیباف، رییس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (دوشنبه 15 دی ماه) پس از تصویب کلیات لایحه بودجه 1405 گفت: بودجه سال آینده بسیار حساس، اثرگذار و سرنوشت ساز است، بودجه 1405 از این پس به کمیسیون تلفیق می رود و بر اساس ماده 182 آیین نامه، نمایندگان مجلس از فردا پنج روز فرصت دارند پیشنهادات خود را ارائه کنند.

سپس کمیسیون های تخصصی 5 روز فرصت دارند که بررسی این پیشنهادات را انجام دهند و کمیسیون تلفیق نیز 10 روز فرصت خواهد داشت که در صورت نیاز، با موافقت هیأت رییسه تا 5 روز دیگر این فرصت قابل تمدید است.

  وی ادامه داد: با توجه به اینکه بودجه سال آینده، جدول عدد و رقم است، باید برشی از برنامه هفتم نیز در آن لحاظ شود.

از این رو جلسه ای در روز سه شنبه یا چهارشنبه برگزار خواهد شد تا نحوه بارگذاری نظرات و پیشنهادات همکاران مورد بررسی قرار گیرد.

  رییس مجلس در خصوص مدیریت نابسامانی های بازار ارز گفت: در قانون بانک مرکزی و برنامه هفتم، بازار ارز به صورت شناور مدیر


برچسب ها: رییس مجلس شورای اسلامی - مجلس شورای اسلامی - بودجه - کمیسیون تلفیق - ثبات اقتصادی - شورای اسلامی - کمیسیون
آخرین اخبار سرویس:

هدف بودجه باید ایجاد ثبات اقتصادی در کشور باشد

هدف بودجه باید ایجاد ثبات اقتصادی در کشور باشد