مطالب مرتبط:
خبر روز | واکنش المیرا شریفی مقدم، مجری تلویزیون به حاشیه سازی ها علیه او
#ترامپ_غلط_کرد| ایرانی ها چطور پاسخ دخالت های ترامپ در مسائل داخلی کشور را دادند؟
#ترامپ_غلط_کرد| ایرانی ها چطور پاسخ دخالت های ترامپ در مسائل داخلی کشور را دادند؟
#ترامپ_غلط_کرد| ایرانی ها چطور پاسخ دخالت های ترامپ در مسائل داخلی کشور را دادند؟
عکس| سفر در زمان؛ «بیلی آیلیش 17 ساله» در حاشیه یک مراسم در واشنگتن؛ سال 1397
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 دی 1404 ساعت 21:402026-01-03سياسي

نقطه نظرات نخبگان کیش در پاسخ به حاشیه سازی دشمنان در کشور


برخی از نخبگان کیش در پاسخ به حاشیه سازی دشمنان در فضای مجازی و تلاش برای تحریک مردم با هدف ایجاد اغتشاش به جای مطالبه گری قانونی نقطه نظرات خود را منتشر کردند.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش ، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی کیش، گفت: نخبگان و جامعه استادی با تبریک روز پدر و گرامیداشت سالروز شهادت سردار سلیمانی، در راستای تحقق آرمان های مقدس انقلاب اسلامی قدرشناس و تمامی تلاش خویش را به کار خواهند بست.

کورش دبیقی، گفت: امیدوار است جوانان و دانشجویان با هوشیاری کم نظیر خود مثل همیشه دشمنان انقلاب اسلامی و مردم را ناکام بگذارند.

علیرضا نوروزشاد رییس کمیته ملی المپیاد فیزیک، گفت: اتفاقات امروز در آمریکای جنوبی نشان داد قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران در برابر زورگویان و قلدران دنیا مدیون زحمت دانشمندان این سرزمین است.

یوسفی، شاعر و عضو بسیج استادان کیش، گفت: نخبگان دانشگاهی با تأسی به کلام گهربار نبی مکرم اسلام (ص) که فرمود: اگر علم در ثریا باشد، مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد و با باور به این که ما می توانیم نه تنها حامی، بلکه خود مرکز ثقل دستاورد های ارزشمند انقلابند.

مدیر انجمن خوشنویسان کیش، گفت: احیای هویت اسلامی ایرانی یک تعهد اجتماعی بوده و گسترش هنر، با حمایت های تشکل های فره


برچسب ها: انقلاب اسلامی - اسلامی - عضو هیأت علمی دانشگاه - دشمنان انقلاب اسلامی - حاشیه سازی - نخبگان - جمهوری اسلامی ایران
آخرین اخبار سرویس:

نقطه نظرات نخبگان کیش در پاسخ به حاشیه سازی دشمنان در کشور

نقطه نظرات نخبگان کیش در پاسخ به حاشیه سازی دشمنان در کشور