مطالب مرتبط:
دنیامالی: ساخت ورزشگاه جدید از بازسازی استادیوم آزادی راحت تر بود
معاون اجرایی رییس جمهور در بازدید از استادیوم آزادی: بیش از 85 درصد عملیات بازسازی ورزشگاه انجام شده
دنیامالی: ساخت یک ورزشگاه از بازسازی استادیوم آزادی راحت تر بود
دنیامالی: ساخت یک ورزشگاه از بازسازی استادیوم آزادی راحت تر بود/ موفقیت ها در دادگاه های بین المللی رسانه ای نمی شود
دنیامالی: ساخت یک ورزشگاه از بازسازی استادیوم آزادی راحت تر بود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 دی 1404 ساعت 15:502025-12-29ورزشي

نباید این همه تماشاگر را در استادیوم 6 هزار نفری جمع کرد/ در بازسازی آزادی تدبیر نشد


جمعی از اعضای بنیاد ملی نخبگان کشور به منظور تبادل نظر و ارائه دیدگاه های خود در حوزه ورزش و امور جوانان با وزیر ورزش و جوانان دیدار کردند.

- وزیر ورزش: نباید این همه تماشاگر را در استادیوم 6 هزار نفری جمع کرد/ در بازسازی تدبیر نشد جمعی از اعضای بنیاد ملی نخبگان کشور به منظور تبادل نظر و ارائه دیدگاه های خود در حوزه ورزش و امور جوانان با وزیر ورزش و جوانان دیدار کردند.

به گزارش ایسنا، جمعی از اعضای بنیاد ملی نخبگان کشور صبح امروز (دوشنبه 8 دی ماه) با احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان دیدار و گفتگو کردند.

توسعه و نگهداری زیرساخت های ورزشی، انتقاد به پرونده های حقوقی ورزش در حوزه بین الملل، انتخابات فدراسیون ها، بکارگیری هوش مصنوعی در ورزش، امور مسکن، ازدواج و اشتغال جوانان از جمله مباحث مرتبط با این وزارتخانه بود که تعدادی از نخبگان حاضر، دیدگاه ها و پیشنهادهای خود را در خصوص آن مطرح کردند.

در پایان این جلسه وزیر ورزش با بیان این که استفاده از نقطه نظرات نخبگان نقش موثری در تصمیم سازی های ورزش کشور دارد، توضیحاتی را در خصوص موضوعات مورد بحث ارائه داد.

دنیامالی در مهمترین بخش صحبت های خود به انتقادها از بحث بازسازی استادیوم آزادی اشاره کرد.


برچسب ها: وزیر ورزش و جوانان - بنیاد ملی نخبگان - جوانان - ورزش - ورزش و جوانان - وزیر ورزش - نخبگان
آخرین اخبار سرویس:

نباید این همه تماشاگر را در استادیوم 6 هزار نفری جمع کرد/ در بازسازی آزادی تدبیر نشد

نباید این همه تماشاگر را در استادیوم 6 هزار نفری جمع کرد/ در بازسازی آزادی تدبیر نشد