مطالب مرتبط:
ساجدی نیا: حضور پرشور مردم در تجمع مردمی تهران مشت محکمی به دهان دشمنان بود
دعوت کانون دانشگاهیان ایران اسلامی از همگان جهت حضور در اجتماع مردمی
دعوت بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و مقاومت از عموم ملت ایران برای حضور در اجتماع وحدت آفرین 22 دی
فیلم| اجتماع پرشور مردم مهاباد در محکومیت اغتشاشات چند روز اخیر
دعوت رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام برای حضور در اجتماع بزرگ مردمی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 دی 1404 ساعت 11:102026-01-13سياسي

حضور پرشور در اجتماع 22 دی ماه، شکستی بزرگ برای دشمنان بود


اسکندر مومنی ضمن قدردانی از حضور شبانه روز حافظان امنیت، گفت: حضور پرشور در اجتماع 22 دی ماه، شکستی بزرگ برای دشمنان و جریان های تروریستی بود و نشان داد که ملت ایران در بزنگاه ها، - اسکندر مومنی وزیر کشور در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری صداو سیم ا، گفت: امروز مردم حماسه ای بزرگ آفریدند؛ حماسه ای که نه تنها برای ایران، بلکه برای همه جهان پیام روشنی داشت.

حضور پرشور در اجتماع 22 دی ماه، شکستی بزرگ برای دشمنان و جریان های تروریستی بود و نشان داد که ملت ایران در بزنگاه ها، با بصیرت و اتحاد وارد میدان می شود.

  وی ضمن خداقوت به فرماندهان و همه نیرو هایی که در سراسر کشور برای حفظ نظم و امنیت زحمت می کشند، افزود: اگر ایثار، فداکاری و حضور به موقع این عزیزان نبود، قطعاً خساراتی که به کشور وارد می شد، به مراتب بیشتر از اینها بود.

 مردم پنجشنبه شب با اقدامات کاملاً سازمان یافته، آموزش دیده و تروریستی، شبیه به رفتار های داعش گونه تروریست ها شاهد بودند که خرابکاران به هر آنچه در مسیرشان بود، رحم نکردند.

از خودرو های امدادی گرفته تا اموال عمومی و خصوصی، منازل مردم، اماکن مقدس، کتاب خدا، و حتی نیرو های نظامی و امنیتی.

آنها مردم بی گناه، بیماران و عزیزان مان را با چاقو، سنگ و ابزار های غیرنظامی به شهادت رساندند.


برچسب ها: اسکندر مومنی - حضور - دشمنان - ملت ایران - تروریستی - بزرگ - ایران
آخرین اخبار سرویس:

حضور پرشور در اجتماع 22 دی ماه، شکستی بزرگ برای دشمنان بود

حضور پرشور در اجتماع 22 دی ماه، شکستی بزرگ برای دشمنان بود