مطالب مرتبط:
آغاز بهره برداری و عملیات اجرایی 1269 مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر
آغاز بهره برداری و عملیات اجرایی 1269 مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر
آغاز بهره برداری و عملیات اجرایی نیروگاه تجدیدپذیر و طرح های بهینه سازی مصرف انرژی در کشور
آغاز عملیات اجرایی 715 مگاوات نیروگاه خورشیدی از امروز
ظرفیت نیروگاه های تجدیدپذیر نزدیک به 3 هزار و 500 مگاوات شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 16 دی 1404 ساعت 11:552026-01-06اقتصادي

پیش بینی اجرای حدود 100 مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تا آغاز پیک 1405 در خوزستان


مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خوزستان با بیان اینکه در حال هدایت صنعتگران به سمت احداث نیروگاه های تجدیدپذیر برای تامین برق مورد نیازشان هستیم، - پیش بینی اجرای حدود 100 مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تا آغاز پیک 1405 در خوزستان مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خوزستان با بیان اینکه در حال هدایت صنعتگران به سمت احداث نیروگاه های تجدیدپذیر برای تامین برق مورد نیازشان هستیم، از پیش بینی اجرای حدود 100 مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تا آغاز پیک مصرف 1405 در خوزستان خبر داد.

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، مهرام روانبخش با بیان اینکه در حال هدایت صنعتگران به سمت احداث نیروگاه های تجدیدپذیر برای تامین برق مورد نیازشان هستیم، اظهار کرد: در حال حاضر طراحی و اجرای 400 مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر توسط شرکت فولاد خوزستان و حدود 200 مگاوات نیز توسط صنایع متوسط استان در دست اقدام است که پیش بینی می شود از این مجموع، حدود 100 مگاوات تا آغاز پیک مصرف سال 1405 وارد مدار شود.

وی افزود: اگرچه این استان از نظر تولید برق در بخش نیروگاه های برق آبی و حرارتی رتبه نخست کشور را دارد، اما با وجود این ظرفیت ها، خوزستان در سال های اخیر با ناترازی تولید و مصرف مواجه بوده است.


برچسب ها: نیروگاه - خوزستان - صنعت، معدن و تجارت - تامین برق - صنعتگران - پیش بینی - حدود
آخرین اخبار سرویس:

پیش بینی اجرای حدود 100 مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تا آغاز پیک 1405 در خوزستان

پیش بینی اجرای حدود 100 مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تا آغاز پیک 1405 در خوزستان