مطالب مرتبط:
مالیات 90 درصد اصناف صفر شده است
مالیات 90 درصد اصناف صفر شد
مالیات 90 درصد اصناف صفر شد
98 درصد اصناف مالیات زیر 50 میلیون تومان پرداخت کرده اند
تحقق عدالت مالیاتی در دستور کار دولت؛ مالیات ابرازی اصناف و مشاغل مشخص شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 دی 1404 ساعت 19:002026-01-13اقتصادي

مالیات 90 درصد اصناف صفر شد


مدنی زاده در پاسخ به درخواست برخی صنوف برای کاهش ضریب مالیاتی خود نیز گفت: در این زمینه، با رییس سازمان امور مالیاتی جلسه بگذارید و گزارش آن را حتما به من اعلام کنید، - ضمن این که حتما در خصوص اصلاح برخی ضرایب با آقای سبحانیان، شخصا جلسه خواهم گذاشت.

به گفته وزیر امور اقتصادی و دارایی برای 98 درصد اصناف، زیر 50 میلیون تومان مالیات محاسبه شد و تنها برای 2 درصد باقیمانده بیش از 50 میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، سید علی مدنی زاده در جلسه با نمایندگان صنوف و بازاریان در محل وزارت اقتصاد، پس از استماع دغدغه ها و مشکلات نمایندگان اتحادیه ها و صنوف مختلف و بازاریان تهران، ضمن ابراز همدردی با آنها تصریح کرد: در این مدت، عمده تمرکز ما بر روی مسائل کلان کشور و رفع و رجوع  آنها بود، از جمله مسائل مبتلابه تولیدکنندگان و صادر کنندگان بزرگ و بنگاه های بزرگ اقتصادی که ارز آوری و اشتغال بالایی دارند؛ البته ناگفته نماند، تمهیداتی که در خصوص اقتصاد کلان اندیشیده و اجرا شده است، تأثیر خود را در همه اجزای اقتصاد کشور به ویژه اصناف و بازاریان می گذارد.

وی تأکید کرد: اصناف و بازاریان نقش بسیار مهمی در اداره اقتصاد کشور دارند و اصولا نوع پیوند و بافت آنها با اجتماع، بسیار عمیق و به شکلی کاملا متفاوت از سایر ک


برچسب ها: وزیر امور اقتصادی و دارایی - مالیات - رییس سازمان امور مالیاتی - امور اقتصادی و دارایی - نمایندگان - سازمان امور مالیاتی - پایگاه اطلاع رسانی
آخرین اخبار سرویس:

مالیات 90 درصد اصناف صفر شد

مالیات 90 درصد اصناف صفر شد