مطالب مرتبط:
شمس الواعظین: اغتشاشات مرحله ی دوم جنگ اسراییل علیه ایران است
اغتشاشات مرحله ی دوم جنگ اسراییل علیه ایران است
هشدار جدی درباره دستگیری در اغتشاشات
خسارات ناشی از اغتشاشات 18 دی در تهران
شهادت دادستان اسفراین در جریان اغتشاشات دیشب
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 19 دی 1404 ساعت 20:402026-01-09بين الملل

حضور پژاک و جیش الظلم در اغتشاشات چند شهر ایران


حمله به اماکن انتظامی و امنیتی، تخریب اموال عمومی و خصوصی و به شهادت رساندن مأموران، مردم بی دفاع و جوانان و کودکان معصوم بخشی از پروژه دشمنان تجزیه طلب برای ناامن جلوه دادن ایران و ایجاد رعب و وحشت در بین مردم است.

- به گزارش تابناک به نقل از فارس، اولین پلیس شهید اغتشاشات دی ماه 1404، چند روز قبل در استان ایلام با سلاح تک تیرانداز هدف قرار گرفت؛ پیش از آن منابع امنیتی از فعال شدن گروهک تروریستی پاک در چند شهر ایلام خبر داده بودند.

روز گذشته نیز هشت پاسدار در کرمانشاه به شهادت رسیدند، منابع انتظامی کرمانشاه گفتند، روز گذشته عناصر گروهک پژاک با ورود به قصر شیرین و سومار مشغول عملیات بودند که با ورود نیروهای مرزبانی مجبور به فرار شدند.

طی روزهای گذشته نیز گروهک تروریستی جیش الظلم، یک افسر پلیس را در مسیر محل کار به سبک گروهک های القاعده ترور کرد.


برچسب ها: گروهک تروریستی - جیش الظلم - اغتشاشات - تروریستی - تخریب اموال عمومی - کرمانشاه - گذشته
آخرین اخبار سرویس:

حضور پژاک و جیش الظلم در اغتشاشات چند شهر ایران

حضور پژاک و جیش الظلم در اغتشاشات چند شهر ایران