مطالب مرتبط:
اعزام تیم های طناب کشی بانوان کارگری شرکت منطقه یک انتقال گاز ایران به رقابت های کشوری
کشف 25 تن روغن احتکارشده در بیجار/مطالبه مردمی چیست؟
مطالبه مردمی برای ثبت جهانی بافت تاریخی شوشتر
پاسخگویی مسئولان قضایی دادگستری استان تهران به 212 نفر از مراجعان در برنامه ملاقات مردمی
تصاویر: حریق در شرکت لبنیاتی کاله آمل
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 دی 1404 ساعت 17:002026-01-07سياسي

پاسخگویی 430 مطالبه مردمی در شرکت گاز


شرکت گاز استان زنجان در 9 ماه گذشته به بیش از430 درخواست، شکایت و پیگیری مردمی رسیدگی کرده است.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان زنجان ؛ مدیرعامل شرکت گاز استان زنجان گفت: این شرکت در 9 ماه گذشته به بیش از430 درخواست، شکایت و پیگیری مردمی رسیدگی کرده است؛ اقدامی که نشان دهنده توجّه گاز زنجان به شفافیّت و ارتباط مستقیم با مردم است.

مسعود صابری فر با اشاره به اهمیّت تعامل سازنده با مشترکین افزود: در ادامه سیاست های شفّاف سازی و در راستای ارتقای پاسخگویی و افزایش رضایتمندی شهروندان؛ گاز زنجان پس از بررسی دقیق در این بازه زمانی، به 432 مطالبه مردمی، درخواست، شکایت و مراجعه حضوری؛ پاسخ داده است.

وی با تاکید بر اینکه توسعه بستر های ارتباطی، تسریع در فرآیند پاسخگویی و پیگیری مستمر مطالبات مردمی، از برنامه های مستمر این شرکت برای بهبود خدمات رسانی در سطح استان است؛ خاطرنشان کرد: رسیدگی به مسائل و دغدغه های شهروندان نه تنها موجب بهبود کیفیّت خدمات می شود، بلکه نقش مهمی در افزایش اعتماد عمومی دارد و به همین دلیل، این رویکرد به عنوان یکی از اولویت های اصلی شرکت دنبال می شود.

ملاقات مستقیم مدیرعامل گاز زنجان با شهروندان؛ تمرکز مدیریتی بر افزایش رضایتمندی مشترکان مدیرعامل شرکت گاز استان زنجان با اعلام اینکه در چارچوب سیاست های


برچسب ها: شرکت گاز استان زنجان - استان زنجان - زنجان - مردمی - پاسخگویی - مردم - مطالبه مردمی
آخرین اخبار سرویس:

پاسخگویی 430 مطالبه مردمی در شرکت گاز

پاسخگویی 430 مطالبه مردمی در شرکت گاز