مطالب مرتبط:
شعب کشیک بانک ملی، بانک صادرات، بانک سپه و بانک تجارت امروز پنجشنبه 11 دی 1404 - استان تهران
شعب کشیک بانک ملی، بانک صادرات، بانک سپه و بانک تجارت امروز پنجشنبه 11 دی 1404 - استان تهران
شعب کشیک بانک ملی، بانک صادرات، بانک سپه و بانک تجارت امروز پنجشنبه 11 دی 1404 استان تهران
افزایش تجارت ایران و آفریقا
تجارت ایران در سراشیبی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 11 دی 1404 ساعت 20:252026-01-01سياسي

برخورداری از عواید تجارت مرزی مطالبه مرزنشینان قصرشیرین است


مردم شهرستان خواستار بهره مندی از ظرفیت های مرزی، فعال سازی قانون تجارت مرزی و برخورداری از عواید آن هستند تا رونق اقتصادی و معیشتی منطقه تأمین شود.

- امام جمعه قصرشیرین گفت: مردم شهرستان خواستار بهره مندی از ظرفیت های مرزی، فعال سازی قانون تجارت مرزی و برخورداری از عواید آن هستند تا رونق اقتصادی و معیشتی منطقه تأمین شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه ، حجت الاسلام حامد آرمند امروز در همایش طلاب و روحانیون غرب استان کرمانشاه با موضوع عنوان بصیرت سلیمانی در سایه ولایت علوی گفت: بی بهره بودن مردم از عواید مرزی به عنوان یک مطالبه بحق موجب نارضایتی مرزنشینان شده است.

وی با تأکید بر اهمیت توسعه مرزهای اقتصادی و فعال سازی ظرفیت های منطقه گفت: مردم شهرستان قصرشیرین از تعطیلی قانون تجارت مرزی با وجود برخورداری از بیشترین نوار مرزی مشترک با کشور عراق، گلایه دارند و خواستار بهره مندی عادلانه از این ظرفیت ها همانند دیگر شهرستان های مرزی هستند.

او افزود: شهرستان قصرشیرین در مجاورت مرز قرار دارد، اما آن گونه که باید از ظرفیت های مرزی برای بهبود معیشت و ایجاد اشتغال مرزنشینان منطقه استفاده نشده و این موضوع موجب نگرانی و نارضایتی شهروندان شده است.


برچسب ها: برخورداری - مرزی - قانون تجارت - فعال سازی - قصرشیرین - رونق اقتصادی - شهرستان
آخرین اخبار سرویس:

برخورداری از عواید تجارت مرزی مطالبه مرزنشینان قصرشیرین است

برخورداری از عواید تجارت مرزی مطالبه مرزنشینان قصرشیرین است