مطالب مرتبط:
هشدار اداره کل تعاون زنجان نسبت به سوءاستفاده از مصوبه الحاق اراضی تعاونی ها
اغتشاشگران اداره مالیات هیدج را به آتش کشیدند + فیلم
هشدار اداره کل تعاون زنجان نسبت به سوءاستفاده از مصوبه الحاق اراضی تعاونی ها
اداره بهداشت حلب سوریه: حمله قسد 24 کشته و 129 زخمی برجای گذاشته است
اداره بهداشت حلب سوریه: حمله قسد 24 کشته و 129 زخمی برجای گذاشته است (21 دی 1404)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 دی 1404 ساعت 12:052026-01-12سياسي

اسماعیلی: همدلی میان قوا باید منتج تسهیل اداره کشور شود


معاون راهبردی و امور مجلس رییس جمهور و معاون حقوقی رییس جمهور گفت: همدلی میان قوا باید منتج به خدمت بیشتر به مردم و تسهیل اداره کشور شود.

- به گزارش خبرگزاری مهر، مشترک مدیران و مشاوران معاونت های حقوقی و امور مجلس رییس جمهور، با هدف تبادل نظر برای دستیابی به راهکارهای همکاری و تسهیل امور در مسیر تحقق اهداف و برنامه های دولت چهاردهم برگزار شد.

در این نشست که روز یکشنبه با حضور محسن اسماعیلی معاون راهبردی و امور مجلس رییس جمهور و حجت الاسلام مجید انصاری معاون حقوقی رییس جمهور برگزار شد، مدیران و مشاوران دو معاونت گزارشی از روند اقدامات و فعالیت ها و نیز برخی از چالش های پیش رو ارائه و پیشنهادات خود در راستای رفع موانع تقنینی و تقویت لوایح ارسالی دولت را عنوان کردند.

اسماعیلی در این جلسه با تاکید بر اهتمام و اراده قطعی و جدی دو معاونت حقوقی و امور مجلس رییس جمهور بر هماهنگی و کار مشترک در مسیر پیشبرد اهداف دولت، گفت: امروز خوشبختانه تعامل خوبی میان دولت و مجلس وجود دارد و باید تلاش کنیم این تعامل بیش از پیش تقویت شده و ادامه داشته باشد.

وی افزود: همدلی میان قوا باید منتج به خدمت بیشتر به مردم و تسهیل اداره کشور شود.

امیدواریم این نشست های مشترک و تلاش برای تقویت و توسعه تعامل دولت و مجلس باشد حجت الاسلام مجید انصاری نیز در


برچسب ها: رییس جمهور - معاون حقوقی رییس جمهور - معاون - جمهور - اسماعیلی - رییس - حجت الاسلام مجید انصاری
آخرین اخبار سرویس:

اسماعیلی: همدلی میان قوا باید منتج تسهیل اداره کشور شود

اسماعیلی: همدلی میان قوا باید منتج تسهیل اداره کشور شود