مطالب مرتبط:
برگزاری اقتصادی جشنواره فیلم فجر 44/ کارت خبرنگاری حذف شد
استاندار بوشهر: مردمی بودن برنامه های دهه فجر، کیفیت و اثرگذاری آنها را افزایش می دهد
عکس | جلسه ستاد دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی
برگزاری جشن های ازدواج در سراسر استان همدان
بهره برداری از نیروگاه مقیاس کوچک شهرک صنعتی صومعه سرا در دهه فجر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 دی 1404 ساعت 13:402026-01-07سياسي

لزوم برگزاری متمرکز جشن های نیمه شعبان و دهه فجر در خوزستان


نماینده ولی فقیه در خوزستان بر برگزاری متمرکز و مردمی جشن نیمه شعبان و آیین های دهه فجر با نشان دادن دستاوردهای انقلاب اسلامی در سطح استان تاکید کرد.

- لزوم برگزاری متمرکز جشن های نیمه شعبان و دهه فجر در خوزستان نماینده ولی فقیه در خوزستان بر برگزاری متمرکز و مردمی جشن نیمه شعبان و آیین های دهه فجر با نشان دادن دستاوردهای انقلاب اسلامی در سطح استان تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، حجت الاسلام و المسلیمن سید عبدالنبی موسوی فرد، چهارشنبه 17 دی در جلسه هماهنگی و برنامه ریزی مراسم چهل و هفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، با بیان این که در برگزاری جشن نیمه شعبان مردمی سازی برجسته شود، گفت: در بحث برگزاری آیین های دهه فجر نیز باید دستاورد های نظام به نمایش گذاشته شود تا مردم بدانند چه اتفاقاتی رقم خورده است.

وی افزود: برای نیمه شعبان هر ساله محله های گوناگون و مساجد برنامه دارند و توصیه می شود امسال این جشن به صورت متمرکز در نقطه ای از شهر اهواز و شهرستان ها اتفاق بیفتد که می تواند اثرات خود را داشته باشد.

حجت الاسلام و المسلیمن موسوی فرد ادامه داد: از این پس نیز مکانی برای همیشه جهت برگزاری جشن های نیمه شعبان و غدیر در نظر گرفته شود تا مردم هر سال بدانند در آن نقطه جشن برپا می شود و این مکان ج


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

لزوم برگزاری متمرکز جشن های نیمه شعبان و دهه فجر در خوزستان

لزوم برگزاری متمرکز جشن های نیمه شعبان و دهه فجر در خوزستان