مطالب مرتبط:
فقط نیمی از مراکز درمانی غزه فعال هستند
بستری 26 بیمار جدید در مراکز درمانی کهگیلویه و بویراحمد
بستری 26 بیمار جدید در مراکز درمانی کهگیلویه و بویراحمد
روان درمانی براساس آموزه های اسلامی
کمبودی در تامین داروهای شیمی درمانی در کردستان وجود ندارد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 5 دی 1404 ساعت 20:302025-12-26پزشكي

فقط نیمی از مراکز درمانی غزه فعال هستند


سازمان جهانی بهداشت امروز جمعه اعلام کرد که نیمی از مراکز درمانی در نوار غزه تنها به صورت جزیی فعالیت می کنند و این وضعیت در سایه کمبود شدید دارو و تجهیزات پزشکی ادامه دارد.

- سازمان جهانی بهداشت امروز جمعه اعلام کرد که نیمی از مراکز درمانی در نوار غزه تنها به صورت جزیی فعالیت می کنند و این وضعیت در سایه کمبود شدید دارو و تجهیزات پزشکی ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ،سازمان جهانی بهداشت در بیانیه ای هشدار داد که غزه به آستانه یک فروپاشی انسانی در نتیجه تخریب گسترده زیرساخت ها و تشدید ناامنی غذایی نزدیک می شود.

سازمان جهانی بهداشت همچنین نسبت به خطر سوء تغذیه شدید، به ویژه در میان کودکان و زنان باردار، ابراز نگرانی کرد.

بر اساس این گزارش، بخش بهداشت و درمان غزه با روندی فزاینده از بحران رو به رو است؛ بحرانی که در پی کمبود سوخت و ممانعت رژیم اشغالگر از ورود تجهیزات و ملزومات پزشکی، به توقف هزاران عمل جراحی و قطع برق در شماری از بیمارستان ها انجامیده است.

پیشتر مدیر موسسه حقوق بشر الضمیر در نوار غزه همچنین نسبت به توقف قریب الوقوع خدمات درمانی بیمارستان العوده به دلیل اتمام سوخت هشدار داد و گفت که ادامه این روند می تواند به فاجعه ای بهداشتی منجر شود و توان بیمارستان برای پذیرش بیماران و ارائه مراقبت های حیاتی را


برچسب ها: سازمان جهانی بهداشت - مراکز درمانی - بهداشت - تجهیزات پزشکی - سازمان - تجهیزات - جهانی
آخرین اخبار سرویس:

فقط نیمی از مراکز درمانی غزه فعال هستند

فقط نیمی از مراکز درمانی غزه فعال هستند