مطالب مرتبط:
استاندار تهران: اغتشاشات، سناریوی دشمن در امتداد شکست جنگ 12 روزه بود
جنگ های هم زمان و سکوت قدرت ها؛ آیا جنگ جهانی سوم آغاز شده است؟
استاندار تهران: اغتشاشات، سناریوی دشمن در امتداد شکست جنگ 12 روزه بود
تبیین دقیق شرایط کشور، وظیفه نخبگان در جنگ روایت ها
حجت الاسلام غفوری: دشمن در مرحله دوم جنگ تحمیلی 12 روزه از ملت ایران شکست خورد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 دی 1404 ساعت 18:452026-01-12سياسي

دشمن به زودی جنگ روایت ها را آغاز می کند


عضو حقیقی شورای عالی جوانان کشور گفت: با آنکه مردم مشکلات دارند اما دوباره آمدند و امروز جنگ روایت ها را در پیش رو داریم و به زودی دشمن جنگ رسانه ای را آغاز می کند.

- عضو حقیقی شورای عالی جوانان کشور گفت: با آنکه مردم مشکلات دارند اما دوباره آمدند و امروز جنگ روایت ها را در پیش رو داریم و به زودی دشمن جنگ رسانه ای را آغاز می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، ابراهیم نورمحمدی عضو حقیقی شورای عالی جوانان کشور در حاشیه خیزش میلیونی مردم تهران در یوم الله 22 دی ماه، گفت: مردم امروز دوباره آمدند، آن ها از دست کسانی که روی مردم اسلحه کشیدند عصبانی شدند، همان منافقاتی که در دهه 60، 18 هزار ایرانی را به شهادت رساندند و باز هم درس نگرفتند و امروز هم در صف مردم و معترضان آمدند و از پشت سر به خیلی ها شلیک کردند.

عضو حقیقی شورای عالی جوانان کشور ادامه داد: با آنکه مردم کمرشان شکسته شده اما دوباره آمدند تا بگویند از آن کسانی که به فرزندان ما در کنار مساجد چاقو زدند و کودکان ما را در صف داروخانه شهید کردند و یا زیر لگد به شهادت رساندند بیزار هستیم.

مسئول قرارگاه تحول اجتماعی شهید اسدالهی تأکید کرد: ما باید در میدان باشیم و تک تک خون هایی را که تقدیم را روایت کرده ایم را روایت کنیم.


برچسب ها: شورای عالی جوانان - شورای عالی - مردم - جوانان - جنگ رسانه ای - حقیقی - شورای
آخرین اخبار سرویس:

دشمن به زودی جنگ روایت ها را آغاز می کند

دشمن به زودی جنگ روایت ها را آغاز می کند