مطالب مرتبط:
گروسی: بخش عمده اورانیوم غنی شده با خلوص بالای ایران در داخل کشور باقی مانده است
گروسی: بیشتر ذخایر اورانیوم ایران در داخل کشور است
گروسی: بیشتر ذخایر اورانیوم ایران در داخل کشور است
گروسی: بیشتر اورانیوم غنی شده در ایران است!
اطلاعات به مجلس هشدار داد: شکست دولت پزشکیان، شکست ایران است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 دی 1404 ساعت 13:002025-12-22بين الملل

گروسی: بیشتر اورانیوم با غنای بالای همچنان در ایران است/ در رابطه با تاسیسات ایران با کمبود اطلاعات جدی مواجه ایم


«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی امروز (دوشنبه) در اظهاراتی مدعی شد که دیده بان هسته ای سازمان ملل در رابطه با تاسیسات هدف قرار گرفته ایران در جریان حمله متجاوزانه آمریکا «با کمبود اطلاعات جدی مواجه است».

- به گزارش جماران؛ به نقل از ایسنا، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت: آژانس معتقد است که بیشتر اورانیوم غنی شده با خلوص بالای ایران در این کشور باقی مانده است.

رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی امروز (دوشنبه) در اظهاراتی مدعی شد که دیده بان هسته ای سازمان ملل در رابطه با تاسیسات هدف قرار گرفته ایران در جریان حمله متجاوزانه آمریکا با کمبود اطلاعات جدی مواجه است .

او که با خبرگزاری ریانووستی گفت وگو می کرد، افزود: و این از دیدگاه عدم اشاعه، بسیار منفی است، زیرا حتی اگر این تأسیسات به طور جدی آسیب دیده باشند، درک روشنی وجود دارد که بیشتر اورانیوم غنی شده با خلوص بالای ایران هنوز در این کشور است.

این از منظر عدم اشاعه بسیار حائز اهمیت است.

پنتاگون پیش از این ادعا کرده بود که اقدام نظامی متجاوزانه آمریکا علیه ایران در ماه ژوئن منجر به نابودی کامل سه سایت هسته ای کلیدی ایران در نطنز، فردو و اصفهان شده و عقب گرد قابل توجه قابلیت های آن در این زمینه را در پی داشته است.


برچسب ها: آژانس بین المللی انرژی اتمی - آژانس بین المللی انرژی - آژانس بین المللی - بین المللی - انرژی اتمی - ایران - رافائل گروسی
آخرین اخبار سرویس:

گروسی: بیشتر اورانیوم با غنای بالای همچنان در ایران است/ در رابطه با تاسیسات ایران با کمبود اطلاعات جدی مواجه ایم

گروسی: بیشتر اورانیوم با غنای بالای همچنان در ایران است/ در رابطه با تاسیسات ایران با کمبود اطلاعات جدی مواجه ایم