مطالب مرتبط:
بقایی: مراقب رفتارهای طرف های مقابل هستیم / اعضای شورای امنیت قانون شکنی آمریکا را جدی بگیرند / پیگیر مطالبات خود از ونزوئلا هستیم
آغاز نشست شورای امنیت درباره تجاوز آمریکا به ونزوئلا
نشست شورای امنیت با محوریت ونزوئلا آغاز شد
آغاز نشست اضطراری شورای امنیت درباره ونزوئلا
نمایندگان کشورها در نشست شورای امنیت درباره حمله آمریکا به ونزوئلا چه گفتند؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 16 دی 1404 ساعت 00:302026-01-05بين الملل

وزیر خارجه ونزوئلا: در جلسه شورای امنیت پیروز شدیم


وزیر خارجه ونزوئلا ضمن آنکه حمله اخیر آمریکا را «نقض قوانین بین المللی» خواند، گفت کشورش در جلسه شورای امنیت سازمان ملل به پیروزی رسید.

- به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ایوان گیل وزیر امور خارجه ونزوئلا شامگاه دوشنبه در پیامی عنوان کرد: یک بار دیگر، حقیقت در شورای امنیت سازمان ملل متحد پیروز شد.

بنا بر این گزارش، وزیر خارجه ونزوئلا در کانال تلگرام خود نوشت: ونزوئلا به یک پیروزی آشکار و مشروع دست یافت.

جامعه بین المللی اذعان کرد که حمله انجام شده در 3 ژانویه عملی مغایر با قوانین بین المللی، نقض منشور سازمان ملل، قوانین بشردوستانه و حقوق بشر و همچنین حمله مستقیم به مصونیت رییس جمهور بوده است.

نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل برای بررسی تجاوز آمریکا به ونزوئلا شامگاه دوشنبه با حضور نماینده کشورها آغاز شد و نماینده سازمان ملل در بیانیه ای که به نقل از آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل قرائت شد، تاکید کرد که در جریان تهاجم آمریکا به خاک ونزوئلا، قوانین بین المللی رعایت نشده است .

وزیر امور خارجه ونزوئلا در ادامه تاکید کرد: جایی برای تحریف یا استانداردهای دوگانه وجود نداشت.

قانون به نفع ونزوئلا بود.

ونزوئلا به دفاع از حاکمیت خود ادامه خواهد داد.


برچسب ها: شورای امنیت سازمان ملل - سازمان ملل - ونزوئلا - شورای امنیت - سازمان - بین المللی - وزیر خارجه
آخرین اخبار سرویس:

وزیر خارجه ونزوئلا: در جلسه شورای امنیت پیروز شدیم

وزیر خارجه ونزوئلا: در جلسه شورای امنیت پیروز شدیم