مطالب مرتبط:
مقام انصارالله: عربستان و امارات برای تجزیه یمن، تقسیم کار کرده اند
نگرانی آمریکا از درگیری عربستان و امارات در یمن
جنگ نفت و بنادر؛ چرا عربستان و امارات در یمن مقابل هم ایستاده اند؟
شکاف در ائتلاف ضد یمنی امارات و عربستان؛ تاکید صنعا بر حفظ وحدت یمن
هشدار مستقیم وزیر دفاع عربستان به مزدوران امارات در یمن
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 دی 1404 ساعت 21:502025-12-27سياسي

عربستان و امارات برای تجزیه یمن، تقسیم کار کرده اند!


عضو دفتر سیاسی جنبش انصار الله معتقد است رخدادهای استانهای حضرموت و المهره، تصادفی نیست، بلکه نشانگر توطئه جدیدی از سوی ریاض و ابوظبی است.

- به گزارش تابناک به نقل از فارس، محمد الفرح، عضو دفتر سیاسی جنبش انصار الله، امروز شنبه جزییات قابل توجهی درباره توطئه ریاض و ابوظبی در استان حضرموت فاش کرد.

الفرح تأکید دارد، آنچه در حضرموت، در حال وقوع است، نه تصادفی است و نه نه یک اقدام داخلی و خودجوش، بلکه بخشی از یک طرح سیستماتیک برای تجزیه یمن، غارت ثروت های آن و تبدیل جنوب این کشور به جولانگاه قدرتهای خارجی است.

وی با انتشار در پستی در صفحه خود در پلتفرم ایکس تصریح کرد، اقدامات شورای انتقالی جنوب در حضرموت، ارتباطی با هیچ پروژه ملی ندارد وصرفا یک مهره امارات است که برای تجزیه یمن طراحی شده است.

این مقام انصارالله بر این باور است شورای انتقالی و ارباب آن امارات، فقط قصد دارند در تنگه باب المندب تا دریای عرب به عنوان یکی از مهمترین مناطق امنیت ملی یمن و کشورهای عربی، زمینه را برای حضور مستقیم اسراییل فراهم کنند.

الفرح با بیان اینکه حملات عربستان هیچ گاه در راستای دفاع از تمامیت ارضی یا حاکمیت یمن نبوده، گفت: مطامع عربستان برای توسعه طلبی و تسلط بر حضرموت و المهره، تنها عامل مداخلات سعودی است.


برچسب ها: شورای انتقالی - حضرموت - انصار الله - دفتر سیاسی - امارات - شورای انتقالی جنوب - انصار
آخرین اخبار سرویس:

عربستان و امارات برای تجزیه یمن، تقسیم کار کرده اند!

عربستان و امارات برای تجزیه یمن، تقسیم کار کرده اند!