مطالب مرتبط:
همکاری دستگاه های متولی گیلان برای تعادل بازار و بهبود معیشت مردم
عزم راسخ همتی برای کنترل بازار ارز | قیمت دلار کاهش می یابد؟
جدیدترین قیمت ارزهای دیجیتال اعلام شد/ وضعیت بازار کریپتو در 27 دی 1404
بازار پرتلاطم ارز و طلا؛ از ثبت رکوردهای جدید تا قطعی اینترنت | بازدهی طلا به 12 درصد رسید
قیمت سکه و طلا در بازار امروز
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 28 دی 1404 ساعت 20:102026-01-18اقتصادي

لزوم همکاری دستگاه های متولی برای به تعادل رسیدن بازار


استاندار گیلان با تاکید بر لزوم همکاری دستگاه های متولی برای به تعادل رسیدن بازار در چند روز آینده، گفت: نیاز است تا همه دستگاه های متولی، - استاندار گیلان تأکید کرد لزوم همکاری دستگاه های متولی برای به تعادل رسیدن بازار ایسنا/گیلان استاندار گیلان با تاکید بر لزوم همکاری دستگاه های متولی برای به تعادل رسیدن بازار در چند روز آینده، گفت: نیاز است تا همه دستگاه های متولی، نظارتی و بازرسی کمک کنند تا شرایط تعادل بازار زودتر به سرانجام برسد.

هادی حق شناس یکشنبه 28 دی در نخستین نشست کارگروه تضمین امنیت غذایی و بهبود معیشت مردم که در استانداری گیلان برگزار شد، با بیان اینکه ارز 28 هزار و 500 تومان به 112 هزار تومان رسید، اظهار کرد: هم اینک تمام اجناسی که در بازار عرضه می شود برای 40 روز گذشته است؛ مرغی که در بازار عرضه می شود، دان آنها با ارز قبلی بوده و روغن و تخم مرغ نیز همینطور است.

وی با اشاره به طرح کالابرگ جدید الکترونیکی اضافه کرد: دولت سرانه ماهانه یک میلیون تومان و تسهیلات 20 میلیون تومان به ازای هر خانوار را در نظر گرفته است؛ همه ما باید رعایت کنیم تا هرچه زودتر این شرایط گذار را سریع بگذرانیم و بازار به شرایط اولیه برسد.


برچسب ها: استاندار گیلان - دستگاه - بازار - استاندار - متولی - گیلان - تعادل
آخرین اخبار سرویس:

لزوم همکاری دستگاه های متولی برای به تعادل رسیدن بازار

لزوم همکاری دستگاه های متولی برای به تعادل رسیدن بازار