مطالب مرتبط:
ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت؛ رمز موفقیت در کاهش آسیب های اجتماعی است
برگزاری سومین جلسه شورای اقامه نماز دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با تأکید بر ترویج فرهنگ نماز
نمایشگاه بزرگ کتاب شاهرود آغاز شد؛ تمرکز بر ترویج فرهنگ مطالعه
هر مدیر، مسئول مستقیم ترویج معروفات و مقابله منکرات اداره خود است / رؤسای ادارات در قبال معروفات و منکرات مجموعه خود پاسخ گو هستند
ماسک و شست وشوی دست ها؛ مهم ترین راهکار مقابله با آنفلوانزا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 دی 1404 ساعت 08:102025-12-24سياسي

ترویج فرهنگ خودمراقبتی راهکار مؤثر مقابله با سرقت


فرمانده قرارگاه مقابله با سرقت فراجا گفت: باید به گونه ای با خریداران اموال مسروقه برخورد شود که دیگر انگیزه ای برای خرید اموال مسروقه نداشته باشند.

- فرمانده قرارگاه مقابله با سرقت فراجا گفت: باید به گونه ای با خریداران اموال مسروقه برخورد شود که دیگر انگیزه ای برای خرید اموال مسروقه نداشته باشند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کرمان فرمانده قرارگاه مقابله با سرقت فراجا، در روند بازدید از پلیس استان کرمان، بیان داشت: باید به گونه ای با خریداران اموال مسروقه برخورد شود که دیگر انگیزه ای برای خرید اموال مسروقه نداشته باشند.

سردار نوری نژاد در ادامه با اشاره به نقش اتباع بیگانه در برخی جرائم، تصریح کرد: اتباع غیرمجازی که مرتکب جرم می شوند، باید از کشور طرد شوند تا امنیت عمومی خدشه دار نشود.

وی همچنین بر اهمیت فرهنگ سازی در زمینه خود مراقبتی تأکید و خاطر نشان ساخت: مردم باید مراقبت از اموال خود را به عنوان یک فرهنگ در زندگی روزمره نهادینه کنند.

فرمانده قرارگاه مقابله با سرقت فراجا، عملکرد استان کرمان در حوزه پیشگیری از سرقت را مطلوب ارزیابی و از تلاش های فرمانده انتظامی استان کرمان، قدردانی کرد.

سردار نوری نژاد در ادامه بر لزوم ترویج طرح نگهبان محله و استفاده از سامانه مها تأکید و بیان داشت: این طرح ها باید به ی


برچسب ها: اموال مسروقه - اموال - مقابله - خرید - قرارگاه - فرمانده - برخورد
آخرین اخبار سرویس:

ترویج فرهنگ خودمراقبتی راهکار مؤثر مقابله با سرقت

ترویج فرهنگ خودمراقبتی راهکار مؤثر مقابله با سرقت