مطالب مرتبط:
آتش در بخش عراقی هورالعظیم فعلا مهار شده است
آتش سوزی در 33 نقطه از جنگل های هیرکانی مهار و اطفا شد
آتش سوزی در 15 نقطه از جنگل هیرکانی گلستان مهار شد
آتش سوزی جنگل هیرکانی گلستان مهار شد
آتش سوزی در 33 نقطه از جنگل های هیرکانی گلستان مهار و اطفاء شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 دی 1404 ساعت 14:102026-01-11اجتماعي

مهار آتش بخش عراقی هورالعظیم در پی بارندگی های اخیر


رییس اداره حفاظت محیط زیست هویزه از مهار آتش سوزی در بخش عراقی هورالعظیم در پی بارندگی های اخیر خبر داد.

- رییس اداره حفاظت محیط زیست هویزه از مهار آتش سوزی در بخش عراقی هورالعظیم در پی بارندگی های اخیر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، محمد ساکی با اشاره به تداوم آتش سوزی در بخش عراقی هورالعظیم از ابتدای امسال تا اواخر پاییز اظهار کرد: با بارندگی های اخیر، آتش در بخش عراقی هورالعظیم مهار شده است و دودی از آن متصاعد نمی شود.

وی افزود: بخش عراقی تالاب هورالعظیم تقریبا به طور کامل خشک شده است، بنابراین با یکی دو بارندگی، تالاب آب دار نمی شود و باید بارندگی های بیشتری داشته باشیم تا شرایط بهتر شود.

رییس اداره حفاظت محیط زیست هویزه در ادامه گفت: قسمت هایی از بخش ایرانی هورالعظیم نیز خشک یا بسیار کم آب شده اند و برای بهبود شرایط این مناطق باید علاوه بر بارندگی بیشتر، آب از بالادست سد ها رهاسازی شود تا آبگیری تالاب بهتر شود.

ساکی بیان کرد: وضعیت آبگیری تالاب تقریبا تغییری نکرده و همچنان میزان آبگیری هورالعظیم کمتر از 50 درصد است و به دلیل کاهش دما، اکنون تنها میزان تبخیر آب کاهش یافته است.


برچسب ها: رییس اداره حفاظت محیط زیست - هورالعظیم - حفاظت محیط زیست - بارندگی - عراقی - رییس اداره - محیط زیست
آخرین اخبار سرویس:

مهار آتش بخش عراقی هورالعظیم در پی بارندگی های اخیر

مهار آتش بخش عراقی هورالعظیم در پی بارندگی های اخیر