مطالب مرتبط:
آمریکا پنجمین نفتکش ونزوئلا را هم سرقت کرد
دزدی پنجمین کشتی ونزوئلا توسط آمریکا
جنگ چین و آمریکا بر سر ونزوئلا
اعزام هیات دیپلماتیک ونزوئلا به آمریکا
آمریکا دوباره یک کشتی ونزوئلا را گرفت!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 دی 1404 ساعت 05:502026-01-11بين الملل

واکنش کاراکاس به هشدار آمریکا به اتباعش برای ترک فوری ونزوئلا


وزارت امور خارجه ونزوئلا تأکید کرد که هشدار امنیتی وزارت امور خارجه آمریکا درباره ونزوئلا مبتنی بر روایت های نادرست است.

- وزارت امور خارجه ونزوئلا تأکید کرد که هشدار امنیتی وزارت امور خارجه آمریکا درباره ونزوئلا مبتنی بر روایت های نادرست است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، وزارت امور خارجه ونزوئلا به هشدار دفتر امور کنسولی وزارت امور خارجه آمریکا به شهروندان این کشور برای ترک فوری ونزوئلا واکنش نشان داد.

وزارت امور خارجه ونزوئلا با صدور بیانیه ای اعلام کرد: هشدار امنیتی وزارت امور خارجه آمریکا درباره ونزوئلا مبتنی بر روایت های نادرست است و با هدف ایجاد برداشت نادرست از تهدیدات بی اساس صادر شده است.

این وزارتخانه در بیانیه خود تأکید کرد که آرامش، صلح و ثبات کامل در ونزوئلا برقرار است.

بیانیه وزارت خارجه ونزوئلا در واکنش به خبری است که در آن دفتر امور کنسولی وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد وضعیت امنیتی در ونزوئلا همچنان ناآرام است و به همین علت از شهروندانش خواست که فوراً این کشور را ترک کنند.


برچسب ها: وزارت امور خارجه - وزارت امور خارجه آمریکا - ونزوئلا - امور خارجه - وزارت - خارجه - هشدار امنیتی
آخرین اخبار سرویس:

واکنش کاراکاس به هشدار آمریکا به اتباعش برای ترک فوری ونزوئلا

واکنش کاراکاس به هشدار آمریکا به اتباعش برای ترک فوری ونزوئلا