مطالب مرتبط:
لاریجانی: اعتراض مردم را از عملیات شبه گروه های تروریستی شهری جدا می دانیم
علی لاریجانی: اعتراض مردم را از عملیات شبه گروه های تروریستی شهری جدا می دانیم/ پس از حل شدن مسائل امنیتی نباید به خانه اول بازگردیم/ باید بپذیریم که نیاز به اصلاحات اساسی داریم/
نمی شود صدای اعتراض به حق مردم را نشنید + عکس
تجمع طلاب، روحانیون و مردم قم در اعتراض به اقدامات خرابکارانه آشوبگران
کوثری: ترامپ دلسوز ملت ایران نیست/ اغتشاشات دوام نخواهد یافت/ معترض واقعی، به هیچ وجه اوضاع کشور را بهم نمی زند/ مردم حق دارند که بابت عدم ثبات قیمت ها و گرانی دلار اعتراض داشته باشند، اما صف معترضان از اغتشاشگران که مزدور بیگانگان هستند، کاملاً جداست
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 دی 1404 ساعت 07:402026-01-11سياسي

جوکار: مردم اعتراض بحق دارند


رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس گفت: مردم اعتراض به حق دارند و خواستار رفع مشکلات کشور هستند، اما اغتشاشگران، مزدوری بیگانگان را می کنند و به دنبال فتنه هستند.

- محمدصالح جوکار با بیان اینکه دشمن بعد از شکست در جنگ 12 روزه، با حمایت از اغتشاشگران به دنبال ایجاد ناامنی داخلی در ایران است، گفت: رمز پیروزی جمهوری اسلامی ایران در جنگ تحمیلی 12 روزه، در وهله اول درایت مقام معظم رهبری بود که خیلی سریع جانشینان فرماندهان شهید را مشخص فرمودند و از سوی دیگر، نقش مهمی در همبستگی ملت ایران داشتند.

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ وی ادامه داد: آن همبستگی و وحدتی که در ایام جنگ 12 روزه ایجاد شد، سرمایه اجتماعی مهمی را برای نظام جمهوری اسلامی ایران ایجاد و قدرت بزرگی را تولید کرد که منجر به شکست و تسلیم دشمن شد.

رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی متذکر شد: سناریوی دشمن در جنگ 12 روزه مبتنی بر این بود که حمله به ایران را آغاز کند و بعد مردم به میدان بیایند و با آنان همراهی کنند، اما آنچه موجب شکست اساسی دشمن شد، این بود که مردم بر حمایت از انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران تاکید کردند.

جوکار ادامه داد: امروز دشمن سناریوی دیگری را به کار گرفته و به دنبال ایجاد انشقاق، دو قطبی سازی و اختلاف در میان مردم ماس


برچسب ها: کمیسیون امور داخلی کشور - جمهوری اسلامی ایران - جمهوری اسلامی - رییس کمیسیون - اغتشاشگران - ایران - اسلامی
آخرین اخبار سرویس:

جوکار: مردم اعتراض بحق دارند

جوکار: مردم اعتراض بحق دارند