مطالب مرتبط:
آتش زدن ساختمان امامزادگان سه تن ساری به دست معاندین + تصاویر
آتش زدن بقعه امامزادگان سه تن ساری به دست معاندین
آشوبگران ساختمان 3 آستان مقدس امامزادگان را در ساری آتش زدند
آتش سوزی گسترده در شیلی؛ بر جای گذاشتن دست کم 18 کشته و تخریب مناطق مسکونی
دست کم 18 کشته در پی وقوع آتش سوزی گسترده در شیلی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 دی 1404 ساعت 18:552026-01-19سياسي

آتش زدن ساختمان امامزادگان سه تن ساری به دست معاندین


ساختمان آستان مقدس امامزادگان سید احمد (ع)، سید محمد (ع) و سیده نساء (س) توسط معاندین به آتش کشیده و بخشی از سازه این ساختمان دچار خسارت شد.

- آتش زدن ساختمان امامزادگان سه تن ساری به دست معاندین ساختمان آستان مقدس امامزادگان سید احمد (ع)، سید محمد (ع) و سیده نساء (س) توسط معاندین به آتش کشیده و بخشی از سازه این ساختمان دچار خسارت شد.

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛   آستان مقدس امامزادگان سید احمد (ع)، سید محمد (ع) و سیده نساء (س) از نوادگان امام سجاد (ع) که در حاشیه شهر ساری روستای سنگتراشان قرار دارد روز جمعه هفته گذشته توسط معاندین به آتش کشیده و بخشی از ساختمان این بقعه متبرکه دچار خسارت شد.

در این آتش سوزی فرش ها، قرآن کریم و کتاب های ادعیه در آتش سوخت و به دیواره ها و ضریح آستان مقدس امامزادگان سه تن خسارت وارد شد که با همت اهالی روستای سنگتراشان بخشی از خسارات آتش سوزی آواربرداری شد.

براساس اعلام مراجع ذی صلاح، ابتدا شیشه های قسمتی از پنجره ساختمان این امامزاده شکسته و توسط پرتاب کوکتل مولوتف این آتش سوزی انجام شد.

اداره کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران ضمن محکومیت اهانت به مقدسات و آتش زدن مساجد و بقاع متبرکه بر ضرورت دستگیری و مجازات عاملان این اقدام موهن و تاسف بار تاکید می کند.


برچسب ها: آستان مقدس امامزادگان - امامزادگان - ساختمان - آستان مقدس - معاندین - امام - سید محمد
آخرین اخبار سرویس:

آتش زدن ساختمان امامزادگان سه تن ساری به دست معاندین

آتش زدن ساختمان امامزادگان سه تن ساری به دست معاندین